Daginstitutionen til hverdag

Den upåagtede faglighed

Annegrethe Ahrenkiel (Producent), Birger Steen Nielsen (Producent), Camilla Schmidt (Producent), Finn M. Sommer (Producent), Niels Warring (Producent)

Publikation: Bidrag der ikke har en tekstformLyd og/eller billed produktion (digital)Forskning

Publikationsdato2013
Udgivelses stedVejen
Udgave6174
Publikationsmedierlyd-CD
StatusUdgivet - 2013

@misc{6c37959dbb1d426c903d7c4f2d721295,
title = "Daginstitutionen til hverdag: Den up{\aa}agtede faglighed",
author = "Annegrethe Ahrenkiel and Nielsen, {Birger Steen} and Camilla Schmidt and Sommer, {Finn M.} and Niels Warring",
year = "2013",
publisher = "Kultur og litteratur orientering",
edition = "6174",

Ahrenkiel, A, Nielsen, BS, Schmidt, C, Sommer, FM & Warring, N, Daginstitutionen til hverdag: Den upåagtede faglighed, 2013, Lyd og/eller billed produktion (digital), Kultur og litteratur orientering, Vejen.
Daginstitutionen til hverdag : Den upåagtede faglighed. Ahrenkiel, Annegrethe (Producent); Nielsen, Birger Steen (Producent); Schmidt, Camilla (Producent); Sommer, Finn M. (Producent); Warring, Niels (Producent). 2013. Vejen : Kultur og litteratur orientering.

TY - ADVS

T1 - Daginstitutionen til hverdag

T2 - Den upåagtede faglighed

A2 - Ahrenkiel, Annegrethe