Cykelsuperstier – ikke så super endda

Nils Eigil Bradtberg, Jonas Larsen

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationForskning

Resumé

Publikationsdato3 dec. 2013
StatusUdgivet - 3 dec. 2013

@misc{c7615041055b403781d3dc506b0e58f8,
title = "Cykelsuperstier – ikke s{\aa} super endda",
abstract = "Projekt ’Cykelsuperstier’ har v{\ae}ret lanceret som en storstilet politisk satsning. Projektet har f{\aa}et massiv medieomtale og politisk medvind med l{\o}bende afsatte midler. Men baseret p{\aa} vores studier og COWI’s evaluering af C99 Albertslundruten fremst{\aa}r der dybe spr{\ae}kker i forholdet mellem m{\aa}ls{\ae}tninger og udf{\o}relse.",
author = "Bradtberg, {Nils Eigil} and Jonas Larsen",
year = "2013",
month = "12",
day = "3",
type = "Other",

Cykelsuperstier – ikke så super endda. / Bradtberg, Nils Eigil; Larsen, Jonas.

2013, Artikel.

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationForskning

TY - ICOMM

T1 - Cykelsuperstier – ikke så super endda

AU - Bradtberg, Nils Eigil

AU - Larsen, Jonas

PY - 2013/12/3

Y1 - 2013/12/3

N2 - Projekt ’Cykelsuperstier’ har været lanceret som en storstilet politisk satsning. Projektet har fået massiv medieomtale og politisk medvind med løbende afsatte midler. Men baseret på vores studier og COWI’s evaluering af C99 Albertslundruten fremstår der dybe sprækker i forholdet mellem målsætninger og udførelse.

AB - Projekt ’Cykelsuperstier’ har været lanceret som en storstilet politisk satsning. Projektet har fået massiv medieomtale og politisk medvind med løbende afsatte midler. Men baseret på vores studier og COWI’s evaluering af C99 Albertslundruten fremstår der dybe sprækker i forholdet mellem målsætninger og udførelse.

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation