Culture as a management tool

a case-based critique

Katrin Erna Hjort

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

OriginalsprogEngelsk
    TitelAdult Education and the Labour Market IV : European Society for Research on the Education of Adults
    RedaktørerForester Ukendt, Henning Salling Olesen
    Udgivelses stedDubrovnik
    ForlagRoskilde Universitet
    Publikationsdato1998
    ISBN (Trykt)8773494283, 978-87-7349-428-8
    StatusUdgivet - 1998
    NavnSkriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen
    Nummer76
    ISSN1395-6833

Hjort, K. E. (1998). Culture as a management tool: a case-based critique. I F. Ukendt, & H. S. Olesen (red.), Adult Education and the Labour Market IV: European Society for Research on the Education of Adults Dubrovnik: Roskilde Universitet. Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen, Nr. 76
    Hjort, Katrin Erna. / Culture as a management tool : a case-based critique. Adult Education and the Labour Market IV: European Society for Research on the Education of Adults. red. / Forester Ukendt ; Henning Salling Olesen. Dubrovnik : Roskilde Universitet, 1998. (Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen; Nr. 76).
    @inbook{64b9029052bb11dba4bc000ea68e967b,
    title = "Culture as a management tool: a case-based critique",
    author = "Hjort, {Katrin Erna}",
    year = "1998",
    language = "English",
    isbn = "8773494283",
    editor = "Forester Ukendt and Olesen, {Henning Salling}",
    booktitle = "Adult Education and the Labour Market IV",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Hjort, KE 1998, Culture as a management tool: a case-based critique. i F Ukendt & HS Olesen (red), Adult Education and the Labour Market IV: European Society for Research on the Education of Adults. Roskilde Universitet, Dubrovnik, Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen, nr. 76.

Culture as a management tool : a case-based critique. / Hjort, Katrin Erna.

Adult Education and the Labour Market IV: European Society for Research on the Education of Adults. red. / Forester Ukendt; Henning Salling Olesen. Dubrovnik : Roskilde Universitet, 1998. (Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen; Nr. 76).

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Culture as a management tool

T2 - a case-based critique

AU - Hjort, Katrin Erna

PY - 1998

Y1 - 1998

M3 - Book chapter

SN - 8773494283

SN - 978-87-7349-428-8

BT - Adult Education and the Labour Market IV

A2 - Ukendt, Forester

A2 - Olesen, Henning Salling

PB - Roskilde Universitet

CY - Dubrovnik

Hjort KE. Culture as a management tool: a case-based critique. I Ukendt F, Olesen HS, red., Adult Education and the Labour Market IV: European Society for Research on the Education of Adults. Dubrovnik: Roskilde Universitet. 1998. (Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen; Nr. 76).