CSCW som grundlag for distribueret netbaseret undervisning og læring

Simon Heilesen

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelVi skal videre : Danmarks strategi for uddannelse. læring og IT
    Udgivelses stedKøbenhavn
    ForlagRoskilde Universitet
    Publikationsdato2001
    StatusUdgivet - 2001

Heilesen, S. (2001). CSCW som grundlag for distribueret netbaseret undervisning og læring. I Vi skal videre: Danmarks strategi for uddannelse. læring og IT København: Roskilde Universitet.
    Heilesen, Simon. / CSCW som grundlag for distribueret netbaseret undervisning og læring. Vi skal videre: Danmarks strategi for uddannelse. læring og IT. København : Roskilde Universitet, 2001.
    @inbook{db9a2da052be11dba4bc000ea68e967b,
    title = "CSCW som grundlag for distribueret netbaseret undervisning og l{\ae}ring",
    author = "Simon Heilesen",
    year = "2001",
    booktitle = "Vi skal videre",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Heilesen, S 2001, CSCW som grundlag for distribueret netbaseret undervisning og læring. i Vi skal videre: Danmarks strategi for uddannelse. læring og IT. Roskilde Universitet, København.

CSCW som grundlag for distribueret netbaseret undervisning og læring. / Heilesen, Simon.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - CSCW som grundlag for distribueret netbaseret undervisning og læring

AU - Heilesen, Simon