Anders Chr. Hansen

NavnResearch Papers / Department of Social Sciences
    Nummer15
    ISSN1399-1396

Hansen, A. C. (2000). Critical Assumptions in Estimation of Non-Renewable Resource Capital Consumption. Roskilde: Roskilde Universitet. Research Papers / Department of Social Sciences, Nr. 15
    Hansen, Anders Chr. / Critical Assumptions in Estimation of Non-Renewable Resource Capital Consumption. Roskilde : Roskilde Universitet, 2000. 42 s. (Research Papers / Department of Social Sciences; Nr. 15).
    @book{3da2df10ab0211db8289000ea68e967b,
    title = "Critical Assumptions in Estimation of Non-Renewable Resource Capital Consumption",
    author = "Hansen, {Anders Chr.}",
    year = "2000",
    language = "English",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Hansen, AC 2000, Critical Assumptions in Estimation of Non-Renewable Resource Capital Consumption. Research Papers / Department of Social Sciences, nr. 15, Roskilde Universitet, Roskilde.

Critical Assumptions in Estimation of Non-Renewable Resource Capital Consumption. / Hansen, Anders Chr.

Roskilde : Roskilde Universitet, 2000. 42 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Critical Assumptions in Estimation of Non-Renewable Resource Capital Consumption

AU - Hansen, Anders Chr.

PY - 2000

Y1 - 2000

M3 - Report

BT - Critical Assumptions in Estimation of Non-Renewable Resource Capital Consumption

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Hansen AC. Critical Assumptions in Estimation of Non-Renewable Resource Capital Consumption. Roskilde: Roskilde Universitet, 2000. 42 s. (Research Papers / Department of Social Sciences; Nr. 15).