Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

NavnTekster fra IMFUFA
    Nummer199
    ISSN0106-6242

Booss-Bavnbek, B. (1999). Criss-cross reduction of the Maslov index and a proof of the Yoshida-Nicolaescu theorem. Roskilde: Roskilde Universitet. Tekster fra IMFUFA, Nr. 199
    Booss-Bavnbek, Bernhelm. / Criss-cross reduction of the Maslov index and a proof of the Yoshida-Nicolaescu theorem. Roskilde : Roskilde Universitet, 1999. (Tekster fra IMFUFA; Nr. 199).
    @book{567dd58052bf11dba4bc000ea68e967b,
    title = "Criss-cross reduction of the Maslov index and a proof of the Yoshida-Nicolaescu theorem",
    author = "Bernhelm Booss-Bavnbek",
    year = "1999",
    language = "English",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Booss-Bavnbek, B 1999, Criss-cross reduction of the Maslov index and a proof of the Yoshida-Nicolaescu theorem. Tekster fra IMFUFA, nr. 199, Roskilde Universitet, Roskilde.

Criss-cross reduction of the Maslov index and a proof of the Yoshida-Nicolaescu theorem. / Booss-Bavnbek, Bernhelm.

Roskilde : Roskilde Universitet, 1999. (Tekster fra IMFUFA; Nr. 199).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Criss-cross reduction of the Maslov index and a proof of the Yoshida-Nicolaescu theorem

AU - Booss-Bavnbek, Bernhelm

PY - 1999

Y1 - 1999

M3 - Book

BT - Criss-cross reduction of the Maslov index and a proof of the Yoshida-Nicolaescu theorem

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Booss-Bavnbek B. Criss-cross reduction of the Maslov index and a proof of the Yoshida-Nicolaescu theorem. Roskilde: Roskilde Universitet, 1999. (Tekster fra IMFUFA; Nr. 199).