Criminalisation of Activism: Social media and Surveillance

OriginalsprogEngelsk
    Publikationsdato4 nov. 2015
    StatusUdgivet - 4 nov. 2015
    BegivenhedDiscourses, sustainability and civic engagement - Uppsala Universitet, Uppsala, Sverige
    Varighed: 4 nov. 20154 nov. 2015

WorkshopDiscourses, sustainability and civic engagement
    LokationUppsala Universitet
    LandSverige
    ByUppsala
    Periode04/11/201504/11/2015

Uldam, J. (2015). Criminalisation of Activism: Social media and Surveillance. Abstract fra Discourses, sustainability and civic engagement, Uppsala, Sverige.
    Uldam, Julie. / Criminalisation of Activism : Social media and Surveillance. Abstract fra Discourses, sustainability and civic engagement, Uppsala, Sverige.
    @conference{ee4366c231a24f9593bb4ca492316f5b,
    title = "Criminalisation of Activism: Social media and Surveillance",
    abstract = "Different forms of political participation involve different challenges. This paper focuses on challenges to radical activism and particularly the criminalisation of activism.",
    author = "Julie Uldam",
    year = "2015",
    month = "11",
    day = "4",
    language = "English",
    note = "Discourses, sustainability and civic engagement ; Conference date: 04-11-2015 Through 04-11-2015",

Uldam, J 2015, 'Criminalisation of Activism: Social media and Surveillance' Discourses, sustainability and civic engagement, Uppsala, Sverige, 04/11/2015 - 04/11/2015, .

Criminalisation of Activism : Social media and Surveillance. / Uldam, Julie.

Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskning

TY - ABST

T1 - Criminalisation of Activism

T2 - Social media and Surveillance

AU - Uldam, Julie

PY - 2015/11/4

Y1 - 2015/11/4

N2 - Different forms of political participation involve different challenges. This paper focuses on challenges to radical activism and particularly the criminalisation of activism.

AB - Different forms of political participation involve different challenges. This paper focuses on challenges to radical activism and particularly the criminalisation of activism.

M3 - Conference abstract for conference

Uldam J. Criminalisation of Activism: Social media and Surveillance. 2015. Abstract fra Discourses, sustainability and civic engagement, Uppsala, Sverige.