Cosmopolitan communities - A case for inclusive universalism

NavnKULT. Postkolonial Temaserie
    Nummer5
    ISSN1904-1594

Thomsen, F. K. (2007). Cosmopolitan communities - A case for inclusive universalism. I L. P. Galal, H. Haberland, & K. Schulte (red.), Kulturer mødes: Festskrift for Karen Risager (s. 55-66). Roskilde: Institut for Kultur og Identitet, Roskilde Universitet. KULT. Postkolonial Temaserie, Nr. 5
    Thomsen, Frej Klem. / Cosmopolitan communities - A case for inclusive universalism. Kulturer mødes: Festskrift for Karen Risager. red. / Lise Paulsen Galal ; Hartmut Haberland ; Klaus Schulte. Roskilde : Institut for Kultur og Identitet, Roskilde Universitet, 2007. s. 55-66 (KULT. Postkolonial Temaserie; Nr. 5).
    @inbook{d7326e50ec4411dca317000ea68e967b,
    title = "Cosmopolitan communities - A case for inclusive universalism",
    author = "Thomsen, {Frej Klem}",
    year = "2007",
    language = "English",
    isbn = "978-87-92024-07-7",
    pages = "55--66",
    editor = "Galal, {Lise Paulsen} and Hartmut Haberland and Klaus Schulte",
    booktitle = "Kulturer m{\o}des",
    publisher = "Institut for Kultur og Identitet, Roskilde Universitet",

Thomsen, FK 2007, Cosmopolitan communities - A case for inclusive universalism. i LP Galal, H Haberland & K Schulte (red), Kulturer mødes: Festskrift for Karen Risager. Institut for Kultur og Identitet, Roskilde Universitet, Roskilde, KULT. Postkolonial Temaserie, nr. 5, s. 55-66.

Cosmopolitan communities - A case for inclusive universalism. / Thomsen, Frej Klem.

Kulturer mødes: Festskrift for Karen Risager. red. / Lise Paulsen Galal; Hartmut Haberland; Klaus Schulte. Roskilde : Institut for Kultur og Identitet, Roskilde Universitet, 2007. s. 55-66 (KULT. Postkolonial Temaserie; Nr. 5).

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Cosmopolitan communities - A case for inclusive universalism

AU - Thomsen, Frej Klem

PY - 2007

Y1 - 2007

M3 - Book chapter

SN - 978-87-92024-07-7

SP - 55

EP - 66

BT - Kulturer mødes

A2 - Galal, Lise Paulsen

A2 - Haberland, Hartmut

A2 - Schulte, Klaus

PB - Institut for Kultur og Identitet, Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Thomsen FK. Cosmopolitan communities - A case for inclusive universalism. I Galal LP, Haberland H, Schulte K, red., Kulturer mødes: Festskrift for Karen Risager. Roskilde: Institut for Kultur og Identitet, Roskilde Universitet. 2007. s. 55-66. (KULT. Postkolonial Temaserie; Nr. 5).