Control flow treatment in a simple semantics-directed compiler generator

Henning Christiansen, Neil D. Jones

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

OriginalsprogEngelsk
    Udgivelses stedKøbenhavn
    ForlagKøbenhavns Universitet
    StatusUdgivet - 1982
    NavnKoebenhavns Universitet. Datalogisk Institut. Rapport
    Nummer4
    ISSN0107-8283

• programming languages
    • semantics
    • compiler generation

Christiansen, H., & Jones, N. D. (1982). Control flow treatment in a simple semantics-directed compiler generator. København: Københavns Universitet. Koebenhavns Universitet. Datalogisk Institut. Rapport, Nr. 4
    Christiansen, Henning ; Jones, Neil D. / Control flow treatment in a simple semantics-directed compiler generator. København : Københavns Universitet, 1982. (Koebenhavns Universitet. Datalogisk Institut. Rapport; Nr. 4).
    @book{df4550c052bd11dba4bc000ea68e967b,
    title = "Control flow treatment in a simple semantics-directed compiler generator",
    keywords = "programming languages, semantics, compiler generation",
    author = "Henning Christiansen and Jones, {Neil D.}",
    year = "1982",
    language = "English",
    publisher = "K{\o}benhavns Universitet",

Christiansen, H & Jones, ND 1982, Control flow treatment in a simple semantics-directed compiler generator. Koebenhavns Universitet. Datalogisk Institut. Rapport, nr. 4, Københavns Universitet, København.

Control flow treatment in a simple semantics-directed compiler generator. / Christiansen, Henning; Jones, Neil D.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Control flow treatment in a simple semantics-directed compiler generator

AU - Christiansen, Henning

AU - Jones, Neil D.

PY - 1982

Y1 - 1982

KW - programming languages

KW - semantics

KW - compiler generation

M3 - Report

BT - Control flow treatment in a simple semantics-directed compiler generator

PB - Københavns Universitet

CY - København

Christiansen H, Jones ND. Control flow treatment in a simple semantics-directed compiler generator. København: Københavns Universitet, 1982. (Koebenhavns Universitet. Datalogisk Institut. Rapport; Nr. 4).