Contemporary Famine Analysis

ISBN (Trykt)87-7393-582-4
StatusUdgivet - 2008
Udgivet eksterntJa

Rubin, O. (2008). Contemporary Famine Analysis: From Causal Theories to General Frameworks. University of Copenhagen, Department of Political Science: Københavns Universitet, Institut for Statskundskab.
Rubin, Olivier. / Contemporary Famine Analysis : From Causal Theories to General Frameworks. University of Copenhagen, Department of Political Science : Københavns Universitet, Institut for Statskundskab, 2008.
@phdthesis{04df49b0900611df954c000ea68e967b,
title = "Contemporary Famine Analysis: From Causal Theories to General Frameworks",
author = "Olivier Rubin",
year = "2008",
language = "English",
isbn = "87-7393-582-4",
publisher = "K{\o}benhavns Universitet, Institut for Statskundskab",

Rubin, O 2008, Contemporary Famine Analysis: From Causal Theories to General Frameworks. Københavns Universitet, Institut for Statskundskab, University of Copenhagen, Department of Political Science.

Contemporary Famine Analysis : From Causal Theories to General Frameworks. / Rubin, Olivier.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Contemporary Famine Analysis

T2 - From Causal Theories to General Frameworks

AU - Rubin, Olivier

PY - 2008

Y1 - 2008

M3 - Ph.D. thesis

SN - 87-7393-582-4

BT - Contemporary Famine Analysis

PB - Københavns Universitet, Institut for Statskundskab

CY - University of Copenhagen, Department of Political Science

Rubin O. Contemporary Famine Analysis: From Causal Theories to General Frameworks. University of Copenhagen, Department of Political Science: Københavns Universitet, Institut for Statskundskab, 2008.