Constraint Solving and Language Processing: CSLP 2004. Workshop proceedings

Henning Christiansen (Redaktør), Peter Rossen Skadhauge (Redaktør), Jørgen Villadsen (Redaktør)

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskning

OriginalsprogEngelsk
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 2004
    NavnDatalogiske Skrifter
    Nummer99
    ISSN0109-9779

Bibliografisk note

Christiansen, H., Skadhauge, P. R., & Villadsen, J. (red.) (2004). Constraint Solving and Language Processing: CSLP 2004. Workshop proceedings. Roskilde: Roskilde Universitet. Datalogiske Skrifter, Nr. 99
    Christiansen, Henning (Redaktør) ; Skadhauge, Peter Rossen (Redaktør) ; Villadsen, Jørgen (Redaktør). / Constraint Solving and Language Processing : CSLP 2004. Workshop proceedings. Roskilde : Roskilde Universitet, 2004. 165 s. (Datalogiske Skrifter; Nr. 99).
    @book{e4e2d89052bd11dba4bc000ea68e967b,
    title = "Constraint Solving and Language Processing: CSLP 2004. Workshop proceedings",
    editor = "Henning Christiansen and Skadhauge, {Peter Rossen} and J{\o}rgen Villadsen",
    note = "Preliminary version; volume of selected, revised papers is published as a volume of Springer LNAI",
    year = "2004",
    language = "English",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Christiansen, H, Skadhauge, PR & Villadsen, J (red) 2004, Constraint Solving and Language Processing: CSLP 2004. Workshop proceedings. Datalogiske Skrifter, nr. 99, Roskilde Universitet, Roskilde.

Constraint Solving and Language Processing : CSLP 2004. Workshop proceedings. / Christiansen, Henning (Redaktør); Skadhauge, Peter Rossen (Redaktør); Villadsen, Jørgen (Redaktør).

Roskilde : Roskilde Universitet, 2004. 165 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskning

TY - BOOK

T1 - Constraint Solving and Language Processing

T2 - CSLP 2004. Workshop proceedings

A2 - Christiansen, Henning

A2 - Skadhauge, Peter Rossen

A2 - Villadsen, Jørgen

N1 - Preliminary version; volume of selected, revised papers is published as a volume of Springer LNAI

PY - 2004

Y1 - 2004

M3 - Anthology

BT - Constraint Solving and Language Processing

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Christiansen H, (ed.), Skadhauge PR, (ed.), Villadsen J, (ed.). Constraint Solving and Language Processing: CSLP 2004. Workshop proceedings. Roskilde: Roskilde Universitet, 2004. 165 s. (Datalogiske Skrifter; Nr. 99).