Conflicting worldviews

the mekeo sorcerer and his magic

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

OriginalsprogEngelsk
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 2001
    NavnWorking paper / International Development Studies, Roskilde University
    Nummer28
    ISSN1398-4136

Bergendorff, S. (2001). Conflicting worldviews: the mekeo sorcerer and his magic. Roskilde: Roskilde Universitet. Working paper / International Development Studies, Roskilde University, Nr. 28
    Bergendorff, Steen. / Conflicting worldviews : the mekeo sorcerer and his magic. Roskilde : Roskilde Universitet, 2001. (Working paper / International Development Studies, Roskilde University; Nr. 28).
    @book{08678fa0a23611db86e9000ea68e967b,
    title = "Conflicting worldviews: the mekeo sorcerer and his magic",
    author = "Steen Bergendorff",
    year = "2001",
    language = "English",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Bergendorff, S 2001, Conflicting worldviews: the mekeo sorcerer and his magic. Working paper / International Development Studies, Roskilde University, nr. 28, Roskilde Universitet, Roskilde.

Conflicting worldviews : the mekeo sorcerer and his magic. / Bergendorff, Steen.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Conflicting worldviews

T2 - the mekeo sorcerer and his magic

AU - Bergendorff, Steen

PY - 2001

Y1 - 2001

M3 - Report

BT - Conflicting worldviews

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Bergendorff S. Conflicting worldviews: the mekeo sorcerer and his magic. Roskilde: Roskilde Universitet, 2001. (Working paper / International Development Studies, Roskilde University; Nr. 28).