Conflict IT: Technologies and collaborative practices in conflict areas

Nina Boulus-Rødje, Pernille Bjørn, Dave Randall, Volker Wulf, Ahmad Ghazawneh

Publikation: KonferencebidragPaperForskning

OriginalsprogEngelsk
Publikationsdato2015
Antal sider7
StatusUdgivet - 2015
Udgivet eksterntJa
BegivenhedConflict IT: Technologies and Collaborative Practices in Conflict Areas (at 14th European Conference on Computer Supported Cooperative Work) - Oslo, Norge
Varighed: 19 sep. 201523 sep. 2015

Workshop

WorkshopConflict IT: Technologies and Collaborative Practices in Conflict Areas (at 14th European Conference on Computer Supported Cooperative Work)
Land/OmrådeNorge
ByOslo
Periode19/09/201523/09/2015

Bibliografisk note

I forskningsprojektet ConflictIT deltager Pernille Bjørn sammen med Nina Boulus-Rødje, MEF, og Ahmad Ghazawneh, ITU, hvor de undersøger mulighederne for at etablere og udbygge et nyt forskningstema inden for CSCW forskning. ConflictIT har til formål at undersøge nye begrebslige forståelsesrammer for brug og design af samarbejdsteknologier i konfliktområder. Som en del af projektet afholdes to workshops. Den første i København, Copenhagen Workshop, vil blive afholdt den 15. - 16. juni på DIKU. Her er formålet at starte en tværfaglig dialog mellem de danske forskere og særligt indbudte akademiske gæster fra henholdsvis Israel og USA. Den anden workshop bliver afholdt i Oslo til september som en del af programmet for European Conference on Computer-Supported Cooperative Work (ECSCW), og her er pointen at udbrede diskussionen og opfordre til akademiske bidrag fra CSCW feltet mere bredt med en interesse i at være med til at formulere ConflictIT retningen i detaljer.

Det første paper, der rapporterer forskningsprojektets videnskabelige resultater, er optaget til at blive præsenteret på ECSCW, der afholdes den 19. - 23. september 2015.

Citer dette