Concepts and metaphors

ideologies, narratives and myths in development discourse

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

OriginalsprogEngelsk
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 1998
    NavnOccasional paper / International Development Studies
    Nummer19
    ISSN0907-2829

Marcussen, H. S., & Arnfred, S. (1998). Concepts and metaphors: ideologies, narratives and myths in development discourse. Roskilde: Roskilde Universitet. Occasional paper / International Development Studies, Nr. 19
    Marcussen, Henrik Secher ; Arnfred, Signe. / Concepts and metaphors : ideologies, narratives and myths in development discourse. Roskilde : Roskilde Universitet, 1998. 251 s. (Occasional paper / International Development Studies; Nr. 19).
    @book{de689d20a49211db86e9000ea68e967b,
    title = "Concepts and metaphors: ideologies, narratives and myths in development discourse",
    author = "Marcussen, {Henrik Secher} and Signe Arnfred",
    year = "1998",
    language = "English",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Marcussen, HS & Arnfred, S 1998, Concepts and metaphors: ideologies, narratives and myths in development discourse. Occasional paper / International Development Studies, nr. 19, Roskilde Universitet, Roskilde.

Concepts and metaphors : ideologies, narratives and myths in development discourse. / Marcussen, Henrik Secher; Arnfred, Signe.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Concepts and metaphors

T2 - ideologies, narratives and myths in development discourse

AU - Marcussen, Henrik Secher

AU - Arnfred, Signe

PY - 1998

Y1 - 1998

M3 - Report

BT - Concepts and metaphors

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Marcussen HS, Arnfred S. Concepts and metaphors: ideologies, narratives and myths in development discourse. Roskilde: Roskilde Universitet, 1998. 251 s. (Occasional paper / International Development Studies; Nr. 19).