Computerspil som adspredelse, samvær og konflikt i hverdagen

Et arbejdspapir

Anne Birgitte Brus, Anne Mette Thorhauge, Andreas Lindegaard Gregersen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

Resumé

Udgivelses stedKøbenhavn
ForlagKøbenhavns Universitet
ISBN (Elektronisk)978-87-89505-31-2
StatusUdgivet - 31 maj 2016

Brus, A. B., Thorhauge, A. M., & Gregersen, A. L. (2016). Computerspil som adspredelse, samvær og konflikt i hverdagen: Et arbejdspapir. København: Københavns Universitet.
Brus, Anne Birgitte ; Thorhauge, Anne Mette ; Gregersen, Andreas Lindegaard. / Computerspil som adspredelse, samvær og konflikt i hverdagen : Et arbejdspapir. København : Københavns Universitet, 2016. 18 s.
@book{2d0336a1c6084bc6b3f61ef9eeb78abb,
title = "Computerspil som adspredelse, samv{\ae}r og konflikt i hverdagen: Et arbejdspapir",
abstract = "I det aktuelle arbejdspapir opsummerer vi 19 kvalitative interviews omkring computerspil i hverdagslivet som det tager sig ud hos 14-16 {\aa}rige piger og drenge. Interviewene har fokuseret p{\aa}, hvordan computerspil indg{\aa}r som en del af forskellige unges hverdagsliv, herunder hvordan spilaktivitet bliver en del af hverdagens rutiner, sociale samv{\ae}r og konflikter. P{\aa} den m{\aa}de kontekstualiserer og udfolder interviewunders{\o}gelsen en r{\ae}kke af de forhold, der blev p{\aa}vist medsp{\o}rgeskemaunders{\o}gelsen, herunder sammenh{\ae}ngen mellem spillem{\o}nstre,f{\ae}llesskaber og konflikt omkring spillene.",
author = "Brus, {Anne Birgitte} and Thorhauge, {Anne Mette} and Gregersen, {Andreas Lindegaard}",
year = "2016",
month = "5",
day = "31",
publisher = "K{\o}benhavns Universitet",

Brus, AB, Thorhauge, AM & Gregersen, AL 2016, Computerspil som adspredelse, samvær og konflikt i hverdagen: Et arbejdspapir. Københavns Universitet, København.

Computerspil som adspredelse, samvær og konflikt i hverdagen : Et arbejdspapir. / Brus, Anne Birgitte; Thorhauge, Anne Mette; Gregersen, Andreas Lindegaard.

København : Københavns Universitet, 2016. 18 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

TY - RPRT

T1 - Computerspil som adspredelse, samvær og konflikt i hverdagen

T2 - Et arbejdspapir

AU - Brus, Anne Birgitte

AU - Thorhauge, Anne Mette

AU - Gregersen, Andreas Lindegaard

PY - 2016/5/31

Y1 - 2016/5/31

N2 - I det aktuelle arbejdspapir opsummerer vi 19 kvalitative interviews omkring computerspil i hverdagslivet som det tager sig ud hos 14-16 årige piger og drenge. Interviewene har fokuseret på, hvordan computerspil indgår som en del af forskellige unges hverdagsliv, herunder hvordan spilaktivitet bliver en del af hverdagens rutiner, sociale samvær og konflikter. På den måde kontekstualiserer og udfolder interviewundersøgelsen en række af de forhold, der blev påvist medspørgeskemaundersøgelsen, herunder sammenhængen mellem spillemønstre,fællesskaber og konflikt omkring spillene.

AB - I det aktuelle arbejdspapir opsummerer vi 19 kvalitative interviews omkring computerspil i hverdagslivet som det tager sig ud hos 14-16 årige piger og drenge. Interviewene har fokuseret på, hvordan computerspil indgår som en del af forskellige unges hverdagsliv, herunder hvordan spilaktivitet bliver en del af hverdagens rutiner, sociale samvær og konflikter. På den måde kontekstualiserer og udfolder interviewundersøgelsen en række af de forhold, der blev påvist medspørgeskemaundersøgelsen, herunder sammenhængen mellem spillemønstre,fællesskaber og konflikt omkring spillene.

M3 - Rapport

BT - Computerspil som adspredelse, samvær og konflikt i hverdagen

PB - Københavns Universitet

CY - København

Brus AB, Thorhauge AM, Gregersen AL. Computerspil som adspredelse, samvær og konflikt i hverdagen: Et arbejdspapir. København: Københavns Universitet, 2016. 18 s.