Civilization cycles and cosmology

culture and categories in a world system perspective

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

OriginalsprogEngelsk
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 2001
    NavnWorking paper / International Development Studies, Roskilde University
    Nummer27
    ISSN1398-4136

Bergendorff, S. (2001). Civilization cycles and cosmology: culture and categories in a world system perspective. Roskilde: Roskilde Universitet. Working paper / International Development Studies, Roskilde University, Nr. 27
    Bergendorff, Steen. / Civilization cycles and cosmology : culture and categories in a world system perspective. Roskilde : Roskilde Universitet, 2001. (Working paper / International Development Studies, Roskilde University; Nr. 27).
    @book{f4f0f4c0a23511db86e9000ea68e967b,
    title = "Civilization cycles and cosmology: culture and categories in a world system perspective",
    author = "Steen Bergendorff",
    year = "2001",
    language = "English",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Bergendorff, S 2001, Civilization cycles and cosmology: culture and categories in a world system perspective. Working paper / International Development Studies, Roskilde University, nr. 27, Roskilde Universitet, Roskilde.

Civilization cycles and cosmology : culture and categories in a world system perspective. / Bergendorff, Steen.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Civilization cycles and cosmology

T2 - culture and categories in a world system perspective

AU - Bergendorff, Steen

PY - 2001

Y1 - 2001

M3 - Report

BT - Civilization cycles and cosmology

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Bergendorff S. Civilization cycles and cosmology: culture and categories in a world system perspective. Roskilde: Roskilde Universitet, 2001. (Working paper / International Development Studies, Roskilde University; Nr. 27).