Rachel Sigman, Valeriya Mechkova, Christian Schuster, Jan-Hinrik Meyer-Sahling, Kim Sass Mikkelsen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

OriginalsprogEngelsk
ForlagGöteborgs Universitet
StatusUdgivet - 2018
Udgivet eksterntJa

Sigman, R., Mechkova, V., Schuster, C., Meyer-Sahling, J-H., & Mikkelsen, K. S. (2018). Civil service management practices for a more motivated, committed and ethical public service in Ghana. Göteborgs Universitet.
Sigman, Rachel ; Mechkova, Valeriya ; Schuster, Christian ; Meyer-Sahling, Jan-Hinrik ; Mikkelsen, Kim Sass. / Civil service management practices for a more motivated, committed and ethical public service in Ghana. Göteborgs Universitet, 2018.
@book{6ae810a86a824162a14f5f7c79a2dd64,
title = "Civil service management practices for a more motivated, committed and ethical public service in Ghana",
author = "Rachel Sigman and Valeriya Mechkova and Christian Schuster and Jan-Hinrik Meyer-Sahling and Mikkelsen, {Kim Sass}",
year = "2018",
language = "English",
publisher = "G{\"o}teborgs Universitet",

Sigman, R, Mechkova, V, Schuster, C, Meyer-Sahling, J-H & Mikkelsen, KS 2018, Civil service management practices for a more motivated, committed and ethical public service in Ghana. Göteborgs Universitet.

Civil service management practices for a more motivated, committed and ethical public service in Ghana. / Sigman, Rachel; Mechkova, Valeriya; Schuster, Christian; Meyer-Sahling, Jan-Hinrik; Mikkelsen, Kim Sass.

Göteborgs Universitet, 2018.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

TY - RPRT

T1 - Civil service management practices for a more motivated, committed and ethical public service in Ghana

AU - Sigman, Rachel

AU - Mechkova, Valeriya

AU - Schuster, Christian

AU - Meyer-Sahling, Jan-Hinrik

AU - Mikkelsen, Kim Sass

PY - 2018

Y1 - 2018

M3 - Report

BT - Civil service management practices for a more motivated, committed and ethical public service in Ghana

PB - Göteborgs Universitet

Sigman R, Mechkova V, Schuster C, Meyer-Sahling J-H, Mikkelsen KS. Civil service management practices for a more motivated, committed and ethical public service in Ghana. Göteborgs Universitet, 2018.