Christian I's promovering af Rom som pilgrimsby

Publikationsdato2000
    Sider134-159
    StatusUdgivet - 2000

Turk Christensen, S. (2000). Christian I's promovering af Rom som pilgrimsby. I P. Ingesman, & B. Poulsen (red.), Danmark og Europa i senmiddelalderen (s. 134-159). Aarhus: Aarhus Universitetsforlag.
    Turk Christensen, Stephen. / Christian I's promovering af Rom som pilgrimsby. Danmark og Europa i senmiddelalderen. red. / Per Ingesman ; Bjørn Poulsen. Aarhus : Aarhus Universitetsforlag, 2000. s. 134-159
    @inbook{ffe4d6a052bf11dba4bc000ea68e967b,
    title = "Christian I's promovering af Rom som pilgrimsby",
    author = "{Turk Christensen}, Stephen",
    year = "2000",
    pages = "134--159",
    editor = "Per Ingesman and Bj{\o}rn Poulsen",
    booktitle = "Danmark og Europa i senmiddelalderen",
    publisher = "Aarhus Universitetsforlag",

Turk Christensen, S 2000, Christian I's promovering af Rom som pilgrimsby. i P Ingesman & B Poulsen (red), Danmark og Europa i senmiddelalderen. Aarhus Universitetsforlag, Aarhus, s. 134-159.

Christian I's promovering af Rom som pilgrimsby. / Turk Christensen, Stephen.

Danmark og Europa i senmiddelalderen. red. / Per Ingesman; Bjørn Poulsen. Aarhus : Aarhus Universitetsforlag, 2000. s. 134-159.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Christian I's promovering af Rom som pilgrimsby

AU - Turk Christensen, Stephen