Chemopreventive Potential of Compounds in Cruciferous Vegetables

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

    OriginalsprogEngelsk
    TitelCarcinogenic and Anticarcinogenic Food Components
    RedaktørerWanda Baer-Dubowska, Agnieszka Bartoszek, Danuta Malejka-Giganti
    Udgivelses stedBoca Raton, FL, USA
    ForlagCRC Press
    Publikationsdato2005
    Sider303-328
    ISBN (Trykt)0-8493-2096-8
    StatusUdgivet - 2005

    Emneord

    • indoler
    • kræftforebyggelse
    • isothiocyanater
    • kost

    Citer dette

    Vang, O. (2005). Chemopreventive Potential of Compounds in Cruciferous Vegetables. I W. Baer-Dubowska, A. Bartoszek, & D. Malejka-Giganti (red.), Carcinogenic and Anticarcinogenic Food Components (s. 303-328). CRC Press.