Changing global and regional conditions for development in the third world

John Degnbol-Martinussen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

OriginalsprogEngelsk
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 2001

Degnbol-Martinussen, J. (2001). Changing global and regional conditions for development in the third world. Roskilde: Roskilde Universitet.
    Degnbol-Martinussen, John. / Changing global and regional conditions for development in the third world. Roskilde : Roskilde Universitet, 2001.
    @book{f3982bc052c611db9789000ea68e967b,
    title = "Changing global and regional conditions for development in the third world",
    author = "John Degnbol-Martinussen",
    year = "2001",
    language = "English",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Degnbol-Martinussen, J 2001, Changing global and regional conditions for development in the third world. Roskilde Universitet, Roskilde.

Changing global and regional conditions for development in the third world. / Degnbol-Martinussen, John.

Roskilde : Roskilde Universitet, 2001.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Changing global and regional conditions for development in the third world

AU - Degnbol-Martinussen, John

PY - 2001

Y1 - 2001

M3 - Report

BT - Changing global and regional conditions for development in the third world

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Degnbol-Martinussen J. Changing global and regional conditions for development in the third world. Roskilde: Roskilde Universitet, 2001.