Mads Odgaard

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 1998
    NavnPublikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir
    Nummer133
    ISSN0909-5144

Odgaard, M. (1998). Challenges to conceptual understanding of space and core lines of reasoning about space economic geography. Roskilde: Roskilde Universitet. Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir, Nr. 133
    Odgaard, Mads. / Challenges to conceptual understanding of space and core lines of reasoning about space economic geography. Roskilde : Roskilde Universitet, 1998. (Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir; Nr. 133).
    @book{21fb246052ca11dbb97a000ea68e967b,
    title = "Challenges to conceptual understanding of space and core lines of reasoning about space economic geography",
    author = "Mads Odgaard",
    year = "1998",
    language = "English",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Odgaard, M 1998, Challenges to conceptual understanding of space and core lines of reasoning about space economic geography. Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir, nr. 133, Roskilde Universitet, Roskilde.

Challenges to conceptual understanding of space and core lines of reasoning about space economic geography. / Odgaard, Mads.

Roskilde : Roskilde Universitet, 1998.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Challenges to conceptual understanding of space and core lines of reasoning about space economic geography

AU - Odgaard, Mads

PY - 1998

Y1 - 1998

M3 - Report

BT - Challenges to conceptual understanding of space and core lines of reasoning about space economic geography

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Odgaard M. Challenges to conceptual understanding of space and core lines of reasoning about space economic geography. Roskilde: Roskilde Universitet, 1998. (Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir; Nr. 133).