Center for Socialt Entreprenørskab

Publikation: KonferencebidragPaperFormidling

Publikationsdato2007
    StatusUdgivet - 2007
    Begivenhed Årskonference, Center for Socialt Entreprenørskab, Roskilde Universitetscenter. - Roskilde Universitet, Roskilde, Danmark
    Varighed: 10 nov. 200710 nov. 2007

Konference

Konference Årskonference, Center for Socialt Entreprenørskab, Roskilde Universitetscenter.
    LokationRoskilde Universitet
    LandDanmark
    ByRoskilde
    Periode10/11/200710/11/2007

Andersen, L. L. (2007). Center for Socialt Entreprenørskab: Et væksthus for kompetenceudvikling. Afhandling præsenteret på Årskonference, Center for Socialt Entreprenørskab, Roskilde Universitetscenter. , Roskilde, Danmark.
    Andersen, Linda Lundgaard. / Center for Socialt Entreprenørskab : Et væksthus for kompetenceudvikling. Afhandling præsenteret på Årskonference, Center for Socialt Entreprenørskab, Roskilde Universitetscenter. , Roskilde, Danmark.
    @conference{adb118b5447c49a1ae7fb52a75748b2e,
    title = "Center for Socialt Entrepren{\o}rskab: Et v{\ae}ksthus for kompetenceudvikling",
    author = "Andersen, {Linda Lundgaard}",
    year = "2007",
    note = "{\AA}rskonference, Center for Socialt Entrepren{\o}rskab, Roskilde Universitetscenter. ; Conference date: 10-11-2007 Through 10-11-2007",

Andersen, LL 2007, 'Center for Socialt Entreprenørskab: Et væksthus for kompetenceudvikling' Paper fremlagt ved Årskonference, Center for Socialt Entreprenørskab, Roskilde Universitetscenter. , Roskilde, Danmark, 10/11/2007 - 10/11/2007, .

Center for Socialt Entreprenørskab : Et væksthus for kompetenceudvikling. / Andersen, Linda Lundgaard.

Publikation: KonferencebidragPaperFormidling

TY - CONF

T1 - Center for Socialt Entreprenørskab

T2 - Et væksthus for kompetenceudvikling

AU - Andersen, Linda Lundgaard

PY - 2007

Y1 - 2007

M3 - Paper

Andersen LL. Center for Socialt Entreprenørskab: Et væksthus for kompetenceudvikling. 2007. Afhandling præsenteret på Årskonference, Center for Socialt Entreprenørskab, Roskilde Universitetscenter. , Roskilde, Danmark.