Brian Faurskov Rasmussen

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 2000

Faurskov Rasmussen, B. (2000). Cellular and cytotoxic mechanisms in cadmium exposed renal distal ephelial A6-cells. Roskilde: Roskilde Universitet.
    Faurskov Rasmussen, Brian. / Cellular and cytotoxic mechanisms in cadmium exposed renal distal ephelial A6-cells. Roskilde : Roskilde Universitet, 2000.
    @phdthesis{f4143ff052ce11db8236000ea68e967b,
    title = "Cellular and cytotoxic mechanisms in cadmium exposed renal distal ephelial A6-cells",
    author = "{Faurskov Rasmussen}, Brian",
    year = "2000",
    language = "English",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Faurskov Rasmussen, B 2000, Cellular and cytotoxic mechanisms in cadmium exposed renal distal ephelial A6-cells. Roskilde Universitet, Roskilde.

Cellular and cytotoxic mechanisms in cadmium exposed renal distal ephelial A6-cells. / Faurskov Rasmussen, Brian.

Roskilde : Roskilde Universitet, 2000.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Cellular and cytotoxic mechanisms in cadmium exposed renal distal ephelial A6-cells

AU - Faurskov Rasmussen, Brian

PY - 2000

Y1 - 2000

M3 - Ph.D. thesis

BT - Cellular and cytotoxic mechanisms in cadmium exposed renal distal ephelial A6-cells

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Faurskov Rasmussen B. Cellular and cytotoxic mechanisms in cadmium exposed renal distal ephelial A6-cells. Roskilde: Roskilde Universitet, 2000.