Cases in Public-Private Network Collaboration and Services Innovations

Developing a platform organization in public-private collaboration

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

OriginalsprogEngelsk
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 2010
    NavnForskningsrapport / Center for Servicestudier, Roskilde Universitetscenter
    Nummer4
    Vol/bind2010
    ISSN1600-1966

Fuglsang, L. (2010). Cases in Public-Private Network Collaboration and Services Innovations: Developing a platform organization in public-private collaboration. Roskilde Universitet. Forskningsrapport / Center for Servicestudier, Roskilde Universitetscenter, Nr. 4, Bind. 2010
    Fuglsang, Lars. / Cases in Public-Private Network Collaboration and Services Innovations : Developing a platform organization in public-private collaboration. Roskilde Universitet, 2010. (Forskningsrapport / Center for Servicestudier, Roskilde Universitetscenter; Nr. 4, Bind 2010).
    @book{8fa2fbb089c511df9b31000ea68e967b,
    title = "Cases in Public-Private Network Collaboration and Services Innovations: Developing a platform organization in public-private collaboration",
    author = "Lars Fuglsang",
    year = "2010",
    language = "English",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Fuglsang, L 2010, Cases in Public-Private Network Collaboration and Services Innovations: Developing a platform organization in public-private collaboration. Forskningsrapport / Center for Servicestudier, Roskilde Universitetscenter, nr. 4, bind 2010, Roskilde Universitet.

Cases in Public-Private Network Collaboration and Services Innovations : Developing a platform organization in public-private collaboration. / Fuglsang, Lars.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Cases in Public-Private Network Collaboration and Services Innovations

T2 - Developing a platform organization in public-private collaboration

AU - Fuglsang, Lars

PY - 2010

Y1 - 2010

M3 - Report

BT - Cases in Public-Private Network Collaboration and Services Innovations

PB - Roskilde Universitet

Fuglsang L. Cases in Public-Private Network Collaboration and Services Innovations: Developing a platform organization in public-private collaboration. Roskilde Universitet, 2010. (Forskningsrapport / Center for Servicestudier, Roskilde Universitetscenter; Nr. 4, Bind 2010).