Stefan Krüger Nielsen

NavnTekster fra IMFUFA
    Nummer348
    ISSN0106-6242

Krüger Nielsen, S. (1998). Case study of the environmental permission procedure and the environmental impact assessment for power plants in Denmark. Roskilde: Roskilde Universitet. Tekster fra IMFUFA, Nr. 348
    Krüger Nielsen, Stefan. / Case study of the environmental permission procedure and the environmental impact assessment for power plants in Denmark. Roskilde : Roskilde Universitet, 1998. (Tekster fra IMFUFA; Nr. 348).
    @book{5634707052bf11dba4bc000ea68e967b,
    title = "Case study of the environmental permission procedure and the environmental impact assessment for power plants in Denmark",
    author = "{Kr{\"u}ger Nielsen}, Stefan",
    year = "1998",
    language = "English",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Krüger Nielsen, S 1998, Case study of the environmental permission procedure and the environmental impact assessment for power plants in Denmark. Tekster fra IMFUFA, nr. 348, Roskilde Universitet, Roskilde.

Case study of the environmental permission procedure and the environmental impact assessment for power plants in Denmark. / Krüger Nielsen, Stefan.

Roskilde : Roskilde Universitet, 1998. (Tekster fra IMFUFA; Nr. 348).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Case study of the environmental permission procedure and the environmental impact assessment for power plants in Denmark

AU - Krüger Nielsen, Stefan

PY - 1998

Y1 - 1998

M3 - Book

BT - Case study of the environmental permission procedure and the environmental impact assessment for power plants in Denmark

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Krüger Nielsen S. Case study of the environmental permission procedure and the environmental impact assessment for power plants in Denmark. Roskilde: Roskilde Universitet, 1998. (Tekster fra IMFUFA; Nr. 348).