Bygdeliv

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 1991
    NavnPublikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Forskningsrapport
    Nummer78
    ISSN0106-3537

Bærenholdt, J. O. (1991). Bygdeliv: Livsformer og bosætningsmønster i Nordatlanten. Om Fiskeriafhængige bygder i Island og Færøerne. Roskilde: Roskilde Universitet. Publikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Forskningsrapport, Nr. 78
    Bærenholdt, Jørgen Ole. / Bygdeliv : Livsformer og bosætningsmønster i Nordatlanten. Om Fiskeriafhængige bygder i Island og Færøerne. Roskilde : Roskilde Universitet, 1991. 416 s. (Publikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Forskningsrapport; Nr. 78).
    @phdthesis{a5003c30e3a411dcb321000ea68e967b,
    title = "Bygdeliv: Livsformer og bos{\ae}tningsm{\o}nster i Nordatlanten. Om Fiskeriafh{\ae}ngige bygder i Island og F{\ae}r{\o}erne",
    author = "B{\ae}renholdt, {J{\o}rgen Ole}",
    year = "1991",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Bærenholdt, JO 1991, Bygdeliv: Livsformer og bosætningsmønster i Nordatlanten. Om Fiskeriafhængige bygder i Island og Færøerne. Publikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Forskningsrapport, nr. 78, Roskilde Universitet, Roskilde.

Bygdeliv : Livsformer og bosætningsmønster i Nordatlanten. Om Fiskeriafhængige bygder i Island og Færøerne. / Bærenholdt, Jørgen Ole.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Bygdeliv

T2 - Livsformer og bosætningsmønster i Nordatlanten. Om Fiskeriafhængige bygder i Island og Færøerne

AU - Bærenholdt, Jørgen Ole

PY - 1991

Y1 - 1991

M3 - Ph.d.-afhandling

BT - Bygdeliv

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Bærenholdt JO. Bygdeliv: Livsformer og bosætningsmønster i Nordatlanten. Om Fiskeriafhængige bygder i Island og Færøerne. Roskilde: Roskilde Universitet, 1991. 416 s. (Publikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Forskningsrapport; Nr. 78).