Bryggeriarbejdere i København - de første årtier

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 1992
    NavnSkrifter fra Institut for historie og samfundsforhold ved Roskilde universitetscenter
    Nummer22
    ISSN0106-262x

Kruse, T. E. (1992). Bryggeriarbejdere i København - de første årtier. Roskilde: Roskilde Universitet. Skrifter fra Institut for historie og samfundsforhold ved Roskilde universitetscenter, Nr. 22
    Kruse, Tove Elisabeth. / Bryggeriarbejdere i København - de første årtier. Roskilde : Roskilde Universitet, 1992. (Skrifter fra Institut for historie og samfundsforhold ved Roskilde universitetscenter; Nr. 22).
    @book{1a3f34f052c011dba4bc000ea68e967b,
    title = "Bryggeriarbejdere i K{\o}benhavn - de f{\o}rste {\aa}rtier",
    author = "Kruse, {Tove Elisabeth}",
    year = "1992",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Kruse, TE 1992, Bryggeriarbejdere i København - de første årtier. Skrifter fra Institut for historie og samfundsforhold ved Roskilde universitetscenter, nr. 22, Roskilde Universitet, Roskilde.

Bryggeriarbejdere i København - de første årtier. / Kruse, Tove Elisabeth.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Bryggeriarbejdere i København - de første årtier

AU - Kruse, Tove Elisabeth

PY - 1992

Y1 - 1992

M3 - Rapport

BT - Bryggeriarbejdere i København - de første årtier

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Kruse TE. Bryggeriarbejdere i København - de første årtier. Roskilde: Roskilde Universitet, 1992. (Skrifter fra Institut for historie og samfundsforhold ved Roskilde universitetscenter; Nr. 22).