Brugervejledninger og undervisningsmaterialer til økonomistyringssystemet ØSS

• ØSS
  • økonomisystem
  • vejledning

Heilesen, S., & Blindbæk, S. B. (1995). Brugervejledninger og undervisningsmaterialer til økonomistyringssystemet ØSS. København: Københavns Universitet.
Heilesen, Simon ; Blindbæk, Sissel Bagge. / Brugervejledninger og undervisningsmaterialer til økonomistyringssystemet ØSS. 1995. København : Københavns Universitet.
@misc{8aac67ac71b94ff89f0d2a493ae3e8d7,
title = "Brugervejledninger og undervisningsmaterialer til {\o}konomistyringssystemet {\O}SS",
abstract = "Brugervejledninger og undervisningsmaterialer til {\o}konomistyringssystemet {\O}SS",
keywords = "{\O}SS, {\o}konomisystem, vejledning",
author = "Simon Heilesen and Blindb{\ae}k, {Sissel Bagge}",
year = "1995",
publisher = "K{\o}benhavns Universitet",
type = "Other",

Heilesen, S & Blindbæk, SB 1995, Brugervejledninger og undervisningsmaterialer til økonomistyringssystemet ØSS. Københavns Universitet, København.

Brugervejledninger og undervisningsmaterialer til økonomistyringssystemet ØSS. / Heilesen, Simon; Blindbæk, Sissel Bagge.

København : Københavns Universitet. 1995, Brugervejledning.

Publikation: AndetAndet bidragUndervisning

TY - GEN

T1 - Brugervejledninger og undervisningsmaterialer til økonomistyringssystemet ØSS

AU - Heilesen, Simon