Breaking: Djøferen er den moderne fyrste

Publikation: Bidrag til tidsskriftAnmeldelseForskning

Resumé

KRITIK: Martin Møller Boje Rasmussens Konkurrencestatsministeren – Til forsvar for den danske konkurrencestat er en spin-guide skrevet af en forsker henvendt til den ambitiøse djøfer og den håbefulde politiker. Vi andre kan med fordel læse bogen som en kritisk afmystificering af et elitært tankesæt. Eftertryks politiske redaktion har bedt Magnus Paulsen Hansen, Postdoc ved Institut for Samfundsvidenskab og Erhverv på Roskilde Universitet, anmelde bogen.
OriginalsprogDansk
TidsskriftEftertryk Magasin
StatusUdgivet - 21 aug. 2019

Bibliografisk note

Boganmeldelse

Emneord

  • Konkurrencestat
  • djøficering

Citer dette

@article{c3d16aee778a4a758eec54bc8c689744,
title = "Breaking: Dj{\o}feren er den moderne fyrste",
abstract = "KRITIK: Martin M{\o}ller Boje Rasmussens Konkurrencestatsministeren – Til forsvar for den danske konkurrencestat er en spin-guide skrevet af en forsker henvendt til den ambiti{\o}se dj{\o}fer og den h{\aa}befulde politiker. Vi andre kan med fordel l{\ae}se bogen som en kritisk afmystificering af et elit{\ae}rt tankes{\ae}t. Eftertryks politiske redaktion har bedt Magnus Paulsen Hansen, Postdoc ved Institut for Samfundsvidenskab og Erhverv p{\aa} Roskilde Universitet, anmelde bogen.",
keywords = "Konkurrencestat, dj{\o}ficering",
author = "Hansen, {Magnus Paulsen}",
note = "Boganmeldelse",
year = "2019",
month = "8",
day = "21",
language = "Dansk",
journal = "Eftertryk Magasin",

}

Breaking: Djøferen er den moderne fyrste. / Hansen, Magnus Paulsen.

I: Eftertryk Magasin, 21.08.2019.

Publikation: Bidrag til tidsskriftAnmeldelseForskning

TY - JOUR

T1 - Breaking: Djøferen er den moderne fyrste

AU - Hansen, Magnus Paulsen

N1 - Boganmeldelse

PY - 2019/8/21

Y1 - 2019/8/21

N2 - KRITIK: Martin Møller Boje Rasmussens Konkurrencestatsministeren – Til forsvar for den danske konkurrencestat er en spin-guide skrevet af en forsker henvendt til den ambitiøse djøfer og den håbefulde politiker. Vi andre kan med fordel læse bogen som en kritisk afmystificering af et elitært tankesæt. Eftertryks politiske redaktion har bedt Magnus Paulsen Hansen, Postdoc ved Institut for Samfundsvidenskab og Erhverv på Roskilde Universitet, anmelde bogen.

AB - KRITIK: Martin Møller Boje Rasmussens Konkurrencestatsministeren – Til forsvar for den danske konkurrencestat er en spin-guide skrevet af en forsker henvendt til den ambitiøse djøfer og den håbefulde politiker. Vi andre kan med fordel læse bogen som en kritisk afmystificering af et elitært tankesæt. Eftertryks politiske redaktion har bedt Magnus Paulsen Hansen, Postdoc ved Institut for Samfundsvidenskab og Erhverv på Roskilde Universitet, anmelde bogen.

KW - Konkurrencestat

KW - djøficering

M3 - Anmeldelse

JO - Eftertryk Magasin

JF - Eftertryk Magasin

ER -