Break up in traditional work identities: theorizing the subjective side of work

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

OriginalsprogEngelsk
    TitelAdult education and the labour market IV : papers from the fourth seminar of the network in Dubrovnik, May 1998
    RedaktørerHenning Salling Olesen
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    Publikationsdato1998
    StatusUdgivet - 1998
    NavnSkriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen
    Nummer76
    ISSN1395-6833

Olesen, H. S. (1998). Break up in traditional work identities: theorizing the subjective side of work. I H. S. Olesen (red.), Adult education and the labour market IV: papers from the fourth seminar of the network in Dubrovnik, May 1998 Roskilde: Roskilde Universitet. Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen, Nr. 76
    Olesen, Henning Salling. / Break up in traditional work identities : theorizing the subjective side of work. Adult education and the labour market IV: papers from the fourth seminar of the network in Dubrovnik, May 1998. red. / Henning Salling Olesen. Roskilde : Roskilde Universitet, 1998. (Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen; Nr. 76).
    @inbook{617bd8f052bb11dba4bc000ea68e967b,
    title = "Break up in traditional work identities: theorizing the subjective side of work",
    author = "Olesen, {Henning Salling}",
    year = "1998",
    language = "English",
    editor = "Olesen, {Henning Salling}",
    booktitle = "Adult education and the labour market IV",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Olesen, HS 1998, Break up in traditional work identities: theorizing the subjective side of work. i HS Olesen (red.), Adult education and the labour market IV: papers from the fourth seminar of the network in Dubrovnik, May 1998. Roskilde Universitet, Roskilde, Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen, nr. 76.

Break up in traditional work identities : theorizing the subjective side of work. / Olesen, Henning Salling.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Break up in traditional work identities

T2 - theorizing the subjective side of work

AU - Olesen, Henning Salling

PY - 1998

Y1 - 1998

M3 - Book chapter

BT - Adult education and the labour market IV

A2 - Olesen, Henning Salling

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Olesen HS. Break up in traditional work identities: theorizing the subjective side of work. I Olesen HS, red., Adult education and the labour market IV: papers from the fourth seminar of the network in Dubrovnik, May 1998. Roskilde: Roskilde Universitet. 1998. (Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen; Nr. 76).