Brasilien bygger sit eget internet

Kenneth Hansen, Henrik Føhns

  Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

  Resumé

  Den brasilianske præsident Dilma Rousseff har sat blus under landets planer om at lave et internet, der ikke løber gennem USA, og hvor brasilianske borgeres data bliver på servere i Brasilien – også selvom de ligger hos Google eller Facebook. Hun vil også have det nationale postvæsen til at tilbyde brasilianerne krypteret e-mail.
  OriginalsprogDansk
  Publikationsdato29 jan. 2014
  StatusUdgivet - 29 jan. 2014

  Citer dette

  Hansen, K., & Føhns, H. (2014, jan 29). Brasilien bygger sit eget internet.
  @misc{d2c267a540f54a91ad09866b5939f379,
  title = "Brasilien bygger sit eget internet",
  abstract = "Den brasilianske pr{\ae}sident Dilma Rousseff har sat blus under landets planer om at lave et internet, der ikke l{\o}ber gennem USA, og hvor brasilianske borgeres data bliver p{\aa} servere i Brasilien – ogs{\aa} selvom de ligger hos Google eller Facebook. Hun vil ogs{\aa} have det nationale postv{\ae}sen til at tilbyde brasilianerne krypteret e-mail.",
  author = "Kenneth Hansen and Henrik F{\o}hns",
  year = "2014",
  month = "1",
  day = "29",
  language = "Dansk",
  type = "Other",

  }

  Brasilien bygger sit eget internet. / Hansen, Kenneth; Føhns, Henrik.

  2014, .

  Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

  TY - ICOMM

  T1 - Brasilien bygger sit eget internet

  AU - Hansen, Kenneth

  AU - Føhns, Henrik

  PY - 2014/1/29

  Y1 - 2014/1/29

  N2 - Den brasilianske præsident Dilma Rousseff har sat blus under landets planer om at lave et internet, der ikke løber gennem USA, og hvor brasilianske borgeres data bliver på servere i Brasilien – også selvom de ligger hos Google eller Facebook. Hun vil også have det nationale postvæsen til at tilbyde brasilianerne krypteret e-mail.

  AB - Den brasilianske præsident Dilma Rousseff har sat blus under landets planer om at lave et internet, der ikke løber gennem USA, og hvor brasilianske borgeres data bliver på servere i Brasilien – også selvom de ligger hos Google eller Facebook. Hun vil også have det nationale postvæsen til at tilbyde brasilianerne krypteret e-mail.

  M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

  ER -