Branner-Hubbard motions and attracting dynamics

Bidragets oversatte titel: Branner-Hubbard bevægelse og tiltrækkende dynamiske systemer

Publikation: Working paperForskning

Resumé

Vi indtroducerer begrebet et tiltrækkende dynamisk system, som er beslægtet med polynomiums-lignende afbildninger. Endvidere reviewer vi Branner-Hubbard bevægelsen og studere dens virkning på tiltrækkende dynamiske systemer
    OriginalsprogEngelsk
    Udgivelses stedRoskilde
    UdgiverRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 2005

• tiltrækkende dynamik
    • Branner-Hubbard bevægelse

Petersen, C. L., & Tan, L. (2005). Branner-Hubbard motions and attracting dynamics. Roskilde: Roskilde Universitet.
    Petersen, Carsten Lunde ; Tan, Lei. / Branner-Hubbard motions and attracting dynamics. Roskilde : Roskilde Universitet, 2005.
    @techreport{acf3787052bf11dba4bc000ea68e967b,
    title = "Branner-Hubbard motions and attracting dynamics",
    abstract = "We introduce the new notion an aatracting dynamics, which is related to polynomial-likke mappings. Also we review the Branner-Hubbard motion and study its action on attracting dynamics.",
    keywords = "tiltr{\ae}kkende dynamik, Branner-Hubbard bev{\ae}gelse, attracting dynamics, Branner-Hubbard motion",
    author = "Petersen, {Carsten Lunde} and Lei Tan",
    year = "2005",
    language = "English",
    publisher = "Roskilde Universitet",
    type = "WorkingPaper",
    institution = "Roskilde Universitet",

Petersen, CL & Tan, L 2005 'Branner-Hubbard motions and attracting dynamics' Roskilde Universitet, Roskilde.

Branner-Hubbard motions and attracting dynamics. / Petersen, Carsten Lunde; Tan, Lei.

Roskilde : Roskilde Universitet, 2005.

Publikation: Working paperForskning

TY - UNPB

T1 - Branner-Hubbard motions and attracting dynamics

AU - Petersen, Carsten Lunde

AU - Tan, Lei

PY - 2005

Y1 - 2005

N2 - We introduce the new notion an aatracting dynamics, which is related to polynomial-likke mappings. Also we review the Branner-Hubbard motion and study its action on attracting dynamics.

AB - We introduce the new notion an aatracting dynamics, which is related to polynomial-likke mappings. Also we review the Branner-Hubbard motion and study its action on attracting dynamics.

KW - tiltrækkende dynamik

KW - Branner-Hubbard bevægelse

KW - attracting dynamics

KW - Branner-Hubbard motion

M3 - Working paper

BT - Branner-Hubbard motions and attracting dynamics

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Petersen CL, Tan L. Branner-Hubbard motions and attracting dynamics. Roskilde: Roskilde Universitet. 2005.