Boundary reduction of spectral invariants and unique continuation property

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

OriginalsprogEngelsk
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 1999
    NavnTekster fra IMFUFA
    Nummer367
    ISSN0106-6242

Booss-Bavnbek, B. (1999). Boundary reduction of spectral invariants and unique continuation property. Roskilde: Roskilde Universitet. Tekster fra IMFUFA, Nr. 367
    Booss-Bavnbek, Bernhelm. / Boundary reduction of spectral invariants and unique continuation property. Roskilde : Roskilde Universitet, 1999. (Tekster fra IMFUFA; Nr. 367).
    @book{55ca15e052bf11dba4bc000ea68e967b,
    title = "Boundary reduction of spectral invariants and unique continuation property",
    author = "Bernhelm Booss-Bavnbek",
    year = "1999",
    language = "English",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Booss-Bavnbek, B 1999, Boundary reduction of spectral invariants and unique continuation property. Tekster fra IMFUFA, nr. 367, Roskilde Universitet, Roskilde.

Boundary reduction of spectral invariants and unique continuation property. / Booss-Bavnbek, Bernhelm.

Roskilde : Roskilde Universitet, 1999. (Tekster fra IMFUFA; Nr. 367).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Boundary reduction of spectral invariants and unique continuation property

AU - Booss-Bavnbek, Bernhelm

PY - 1999

Y1 - 1999

M3 - Book

BT - Boundary reduction of spectral invariants and unique continuation property

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Booss-Bavnbek B. Boundary reduction of spectral invariants and unique continuation property. Roskilde: Roskilde Universitet, 1999. (Tekster fra IMFUFA; Nr. 367).