Borgernes Syn på kommunalpolitik

Seks artikler om vælgernes lokalpolitiske aktivitet, holdninger og interesser

Lars Bugge Andersen (Redaktør), Karl-Henrik Bentzon (Redaktør), Henrik Toft Jensen (Redaktør), Hans Jørgen Nielsen (Redaktør), Viggo Plum (Redaktør), Steen Sauerberg (Redaktør), Søren Villadsen (Redaktør)

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

Udgivelses stedKøbenhavn
    ForlagKøbenhavns Universitet
    Vol/bind12
    StatusUdgivet - 1979
    NavnArbejdspapir / Institut for Samfundsfag, Københavns Universitet
    Nummer12

Bugge Andersen, L., Bentzon, K-H., Jensen, H. T., Nielsen, H. J., Plum, V., Sauerberg, S., & Villadsen, S. (red.) (1979). Borgernes Syn på kommunalpolitik: Seks artikler om vælgernes lokalpolitiske aktivitet, holdninger og interesser. København: Københavns Universitet. Arbejdspapir / Institut for Samfundsfag, Københavns Universitet, Nr. 12
    Bugge Andersen, Lars (Redaktør) ; Bentzon, Karl-Henrik (Redaktør) ; Jensen, Henrik Toft (Redaktør) ; Nielsen, Hans Jørgen (Redaktør) ; Plum, Viggo (Redaktør) ; Sauerberg, Steen (Redaktør) ; Villadsen, Søren (Redaktør). / Borgernes Syn på kommunalpolitik : Seks artikler om vælgernes lokalpolitiske aktivitet, holdninger og interesser. København : Københavns Universitet, 1979. (Arbejdspapir / Institut for Samfundsfag, Københavns Universitet; Nr. 12).
    @book{8c5eee80c02b11dbbab2000ea68e967b,
    title = "Borgernes Syn p{\aa} kommunalpolitik: Seks artikler om v{\ae}lgernes lokalpolitiske aktivitet, holdninger og interesser",
    editor = "{Bugge Andersen}, Lars and Karl-Henrik Bentzon and Jensen, {Henrik Toft} and Nielsen, {Hans J{\o}rgen} and Viggo Plum and Steen Sauerberg and S{\o}ren Villadsen",
    year = "1979",
    volume = "12",
    publisher = "K{\o}benhavns Universitet",

Bugge Andersen, L, Bentzon, K-H, Jensen, HT, Nielsen, HJ, Plum, V, Sauerberg, S & Villadsen, S (red) 1979, Borgernes Syn på kommunalpolitik: Seks artikler om vælgernes lokalpolitiske aktivitet, holdninger og interesser. Arbejdspapir / Institut for Samfundsfag, Københavns Universitet, nr. 12, bind 12, Københavns Universitet, København.

Borgernes Syn på kommunalpolitik : Seks artikler om vælgernes lokalpolitiske aktivitet, holdninger og interesser. / Bugge Andersen, Lars (Redaktør); Bentzon, Karl-Henrik (Redaktør); Jensen, Henrik Toft (Redaktør); Nielsen, Hans Jørgen (Redaktør); Plum, Viggo (Redaktør); Sauerberg, Steen (Redaktør); Villadsen, Søren (Redaktør).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

TY - RPRT

T1 - Borgernes Syn på kommunalpolitik

T2 - Seks artikler om vælgernes lokalpolitiske aktivitet, holdninger og interesser

A2 - Bugge Andersen, Lars

A2 - Bentzon, Karl-Henrik

A2 - Jensen, Henrik Toft

A2 - Nielsen, Hans Jørgen

A2 - Plum, Viggo

A2 - Sauerberg, Steen

A2 - Villadsen, Søren

PY - 1979

Y1 - 1979

M3 - Rapport

VL - 12

BT - Borgernes Syn på kommunalpolitik

PB - Københavns Universitet

CY - København

Bugge Andersen L, (ed.), Bentzon K-H, (ed.), Jensen HT, (ed.), Nielsen HJ, (ed.), Plum V, (ed.), Sauerberg S, (ed.) et al. Borgernes Syn på kommunalpolitik: Seks artikler om vælgernes lokalpolitiske aktivitet, holdninger og interesser. København: Københavns Universitet, 1979. (Arbejdspapir / Institut for Samfundsfag, Københavns Universitet; Nr. 12).