Book en bibliotekar

Resumé

StatusUdgivet - 2010
Udgivet eksterntJa

Stube, H., & Johannsen, T. W. (2010). Book en bibliotekar: en modulopgave om søgeadfærd.
Stube, Hanne ; Johannsen, Trine Winther. / Book en bibliotekar : en modulopgave om søgeadfærd. 2010. 21 s.
@book{41028218d584488eb6128058c01d1c12,
title = "Book en bibliotekar: en modulopgave om s{\o}geadf{\ae}rd",
abstract = "Book-en-bibliotekar er en ordning, som de studerende ved Roskilde Universitet kan benytte, n{\aa}r de skal i gang med et nyt semester og dermed et nyt projektarbejde. Projektgruppen booker en bibliotekar, som har forberedt sig p{\aa} deres emne og i dialog med gruppen gennemg{\aa}r de v{\ae}rkt{\o}jer, som er velegnede samt l{\ae}gger en s{\o}gestrategi. Med udgangspunkt i Brenda Dervins Sense-Making metaformodel unders{\o}ger vi gennem interviews med 2 projektgrupper, som har benyttet sig af ordningen, om de studerende oplever litteraturs{\o}gningen som et {"}gap{"} og m{\o}det med bibliotekaren som {"}bridge{"} og om deres {"}outcome{"} kan bringe dem videre ogs{\aa} i fremtidige s{\o}gninger efter litteratur/information - om de f{\aa}r forbedret deres s{\o}geadf{\ae}rd.",
author = "Hanne Stube and Johannsen, {Trine Winther}",
year = "2010",

Book en bibliotekar : en modulopgave om søgeadfærd. / Stube, Hanne; Johannsen, Trine Winther.

2010. 21 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

TY - RPRT

T1 - Book en bibliotekar

T2 - en modulopgave om søgeadfærd

AU - Stube, Hanne

AU - Johannsen, Trine Winther

PY - 2010

Y1 - 2010

N2 - Book-en-bibliotekar er en ordning, som de studerende ved Roskilde Universitet kan benytte, når de skal i gang med et nyt semester og dermed et nyt projektarbejde. Projektgruppen booker en bibliotekar, som har forberedt sig på deres emne og i dialog med gruppen gennemgår de værktøjer, som er velegnede samt lægger en søgestrategi. Med udgangspunkt i Brenda Dervins Sense-Making metaformodel undersøger vi gennem interviews med 2 projektgrupper, som har benyttet sig af ordningen, om de studerende oplever litteratursøgningen som et "gap" og mødet med bibliotekaren som "bridge" og om deres "outcome" kan bringe dem videre også i fremtidige søgninger efter litteratur/information - om de får forbedret deres søgeadfærd.

AB - Book-en-bibliotekar er en ordning, som de studerende ved Roskilde Universitet kan benytte, når de skal i gang med et nyt semester og dermed et nyt projektarbejde. Projektgruppen booker en bibliotekar, som har forberedt sig på deres emne og i dialog med gruppen gennemgår de værktøjer, som er velegnede samt lægger en søgestrategi. Med udgangspunkt i Brenda Dervins Sense-Making metaformodel undersøger vi gennem interviews med 2 projektgrupper, som har benyttet sig af ordningen, om de studerende oplever litteratursøgningen som et "gap" og mødet med bibliotekaren som "bridge" og om deres "outcome" kan bringe dem videre også i fremtidige søgninger efter litteratur/information - om de får forbedret deres søgeadfærd.

M3 - Rapport

BT - Book en bibliotekar

Stube H, Johannsen TW. Book en bibliotekar: en modulopgave om søgeadfærd. 2010. 21 s.