Body punk

ForlagRoskilde Universitetsforlag
    ISBN (Trykt)9878791387470
    StatusUdgivet - 2011
    NavnAfhandlinger fra Forskerskolen i livslang læring

Mogensen, K. (2011). Body punk: en afhandling om mandlige kropbyggere og kroppens betydninger i lyset af antidoping kampagner. Roskilde Universitetsforlag. Afhandlinger fra Forskerskolen i livslang læring
    Mogensen, Kevin. / Body punk : en afhandling om mandlige kropbyggere og kroppens betydninger i lyset af antidoping kampagner. Roskilde Universitetsforlag, 2011. 258 s. (Afhandlinger fra Forskerskolen i livslang læring).
    @phdthesis{5089a54c56e24a8f81c878d782822a01,
    title = "Body punk: en afhandling om mandlige kropbyggere og kroppens betydninger i lyset af antidoping kampagner",
    abstract = "BODYPUNK - A Treatise on male body builders and the meaning of the body in the shadow of an Anti Doping Campaign Based on a qualitative study, the thesis investigates the visual representation of the male bodybuilder found in the national anti doping campaign: ‗ {"}The hunt has begun{"} along with an analysis of the embodied meaning of men‘s bodybuilding.",
    author = "Kevin Mogensen",
    year = "2011",
    isbn = "9878791387470",
    publisher = "Roskilde Universitetsforlag",

Mogensen, K 2011, Body punk: en afhandling om mandlige kropbyggere og kroppens betydninger i lyset af antidoping kampagner. Afhandlinger fra Forskerskolen i livslang læring, Roskilde Universitetsforlag.

Body punk : en afhandling om mandlige kropbyggere og kroppens betydninger i lyset af antidoping kampagner. / Mogensen, Kevin.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Body punk

T2 - en afhandling om mandlige kropbyggere og kroppens betydninger i lyset af antidoping kampagner

AU - Mogensen, Kevin

PY - 2011

Y1 - 2011

N2 - BODYPUNK - A Treatise on male body builders and the meaning of the body in the shadow of an Anti Doping Campaign Based on a qualitative study, the thesis investigates the visual representation of the male bodybuilder found in the national anti doping campaign: ‗ "The hunt has begun" along with an analysis of the embodied meaning of men‘s bodybuilding.

AB - BODYPUNK - A Treatise on male body builders and the meaning of the body in the shadow of an Anti Doping Campaign Based on a qualitative study, the thesis investigates the visual representation of the male bodybuilder found in the national anti doping campaign: ‗ "The hunt has begun" along with an analysis of the embodied meaning of men‘s bodybuilding.

M3 - Ph.d.-afhandling

SN - 9878791387470

BT - Body punk

PB - Roskilde Universitetsforlag

Mogensen K. Body punk: en afhandling om mandlige kropbyggere og kroppens betydninger i lyset af antidoping kampagner. Roskilde Universitetsforlag, 2011. 258 s. (Afhandlinger fra Forskerskolen i livslang læring).