Bliver man en god lærer af at skrive en god bacheloropgave?

Søren Rønhede, Jan Thorhauge Frederiksen

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelProfessionsretning i praksis : professionsbachelorprojektet i brydninger mellem arbejde, uddannelse og politik
    RedaktørerRandi Andersen, Finn M. Sommer
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    Publikationsdato2012
    Sider55-76
    ISBN (Trykt)978-87-7349-780-7
    StatusUdgivet - 2012

Rønhede, S., & Frederiksen, J. T. (2012). Bliver man en god lærer af at skrive en god bacheloropgave? I R. Andersen, & F. M. Sommer (red.), Professionsretning i praksis: professionsbachelorprojektet i brydninger mellem arbejde, uddannelse og politik (s. 55-76). Roskilde: Roskilde Universitet.
    Rønhede, Søren ; Frederiksen, Jan Thorhauge. / Bliver man en god lærer af at skrive en god bacheloropgave?. Professionsretning i praksis: professionsbachelorprojektet i brydninger mellem arbejde, uddannelse og politik. red. / Randi Andersen ; Finn M. Sommer. Roskilde : Roskilde Universitet, 2012. s. 55-76
    @inbook{a8ef829db01e4b9181c238e732d8586c,
    title = "Bliver man en god l{\ae}rer af at skrive en god bacheloropgave?",
    author = "S{\o}ren R{\o}nhede and Frederiksen, {Jan Thorhauge}",
    year = "2012",
    isbn = "978-87-7349-780-7",
    pages = "55--76",
    editor = "Andersen, {Randi } and Sommer, {Finn M.}",
    booktitle = "Professionsretning i praksis",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Rønhede, S & Frederiksen, JT 2012, Bliver man en god lærer af at skrive en god bacheloropgave? i R Andersen & FM Sommer (red), Professionsretning i praksis: professionsbachelorprojektet i brydninger mellem arbejde, uddannelse og politik. Roskilde Universitet, Roskilde, s. 55-76.

Bliver man en god lærer af at skrive en god bacheloropgave? / Rønhede, Søren; Frederiksen, Jan Thorhauge.

Professionsretning i praksis: professionsbachelorprojektet i brydninger mellem arbejde, uddannelse og politik. red. / Randi Andersen; Finn M. Sommer. Roskilde : Roskilde Universitet, 2012. s. 55-76.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Bliver man en god lærer af at skrive en god bacheloropgave?

AU - Rønhede, Søren

AU - Frederiksen, Jan Thorhauge

PY - 2012

Y1 - 2012