Birgit Volmerg: Arbejdet som oplevet virkelighed

Birger Steen Nielsen (Oversætter)

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelArbejde og subjektivitet : en antologi om arbejde, køn og erfaring
    RedaktørerBirger Steen Nielsen, Kirsten Larsen, Henning Salling Olesen, Kirsten Weber
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    Publikationsdato1994
    Sider89-111
    ISBN (Trykt)87-7349-252-3
    StatusUdgivet - 1994
    NavnSkriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen
    Nummer26
    ISSN0905-8109

Nielsen, B. S., (TRANS.) (1994). Birgit Volmerg: Arbejdet som oplevet virkelighed. I B. S. Nielsen, K. Larsen, H. S. Olesen, & K. Weber (red.), Arbejde og subjektivitet: en antologi om arbejde, køn og erfaring (s. 89-111). Roskilde: Roskilde Universitet. Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen, Nr. 26
    Nielsen, Birger Steen. / Birgit Volmerg: Arbejdet som oplevet virkelighed. Arbejde og subjektivitet: en antologi om arbejde, køn og erfaring. red. / Birger Steen Nielsen ; Kirsten Larsen ; Henning Salling Olesen ; Kirsten Weber. Roskilde : Roskilde Universitet, 1994. s. 89-111 (Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen; Nr. 26).
    @inbook{8846d72052af11dbae81000ea68e967b,
    title = "Birgit Volmerg: Arbejdet som oplevet virkelighed",
    author = "Nielsen, {Birger Steen}",
    year = "1994",
    isbn = "87-7349-252-3",
    pages = "89--111",
    editor = "Nielsen, {Birger Steen} and Kirsten Larsen and Olesen, {Henning Salling} and Kirsten Weber",
    booktitle = "Arbejde og subjektivitet",
    publisher = "Roskilde Universitet",

1994, Birgit Volmerg: Arbejdet som oplevet virkelighed. i BS Nielsen, K Larsen, HS Olesen & K Weber (red), Arbejde og subjektivitet: en antologi om arbejde, køn og erfaring. Roskilde Universitet, Roskilde, Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen, nr. 26, s. 89-111.

Birgit Volmerg: Arbejdet som oplevet virkelighed. / Nielsen, Birger Steen (Oversætter).

Arbejde og subjektivitet: en antologi om arbejde, køn og erfaring. red. / Birger Steen Nielsen; Kirsten Larsen; Henning Salling Olesen; Kirsten Weber. Roskilde : Roskilde Universitet, 1994. s. 89-111 (Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen; Nr. 26).

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Birgit Volmerg: Arbejdet som oplevet virkelighed

A2 - Nielsen, Birger Steen

A2 - Larsen, Kirsten

A2 - Olesen, Henning Salling

A2 - Weber, Kirsten

PY - 1994

Y1 - 1994

M3 - Bidrag til bog/antologi

SN - 87-7349-252-3

SP - 89

EP - 111

BT - Arbejde og subjektivitet

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Nielsen BS. Birgit Volmerg: Arbejdet som oplevet virkelighed. I Nielsen BS, Larsen K, Olesen HS, Weber K, red., Arbejde og subjektivitet: en antologi om arbejde, køn og erfaring. Roskilde: Roskilde Universitet. 1994. s. 89-111. (Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen; Nr. 26).