lessons learned from Indio Maíz, El Castillo, Nicaragua

Helle Munk Ravnborg, Henrik Balslev, Mariana Barrios, Rikke Broegaard, Elvira Cotton, Ligia Gómez, Alvaro Noguera, Francisco Reyes, Alfredo Ruíz, Nelson Toval

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

OriginalsprogEngelsk
    Udgivelses stedDenmark
    ForlagInstitut for Internationale Studier / Dansk Center for Internationale Studier og Menneskerettigheder
    StatusUdgivet - 2006

Ravnborg, H. M., Balslev, H., Barrios, M., Broegaard, R., Cotton, E., Gómez, L., ... Toval, N. (2006). Biodiversity conservation in the context of poverty, greed and weak institutions: lessons learned from Indio Maíz, El Castillo, Nicaragua. Denmark: Institut for Internationale Studier / Dansk Center for Internationale Studier og Menneskerettigheder.
    Ravnborg, Helle Munk ; Balslev, Henrik ; Barrios, Mariana ; Broegaard, Rikke ; Cotton, Elvira ; Gómez, Ligia ; Noguera, Alvaro ; Reyes, Francisco ; Ruíz, Alfredo ; Toval, Nelson. / Biodiversity conservation in the context of poverty, greed and weak institutions : lessons learned from Indio Maíz, El Castillo, Nicaragua. Denmark : Institut for Internationale Studier / Dansk Center for Internationale Studier og Menneskerettigheder, 2006. 7 s.
    @book{8fc54180d07211db9c7c000ea68e967b,
    title = "Biodiversity conservation in the context of poverty, greed and weak institutions: lessons learned from Indio Ma{\'i}z, El Castillo, Nicaragua",
    author = "Ravnborg, {Helle Munk} and Henrik Balslev and Mariana Barrios and Rikke Broegaard and Elvira Cotton and Ligia G{\'o}mez and Alvaro Noguera and Francisco Reyes and Alfredo Ru{\'i}z and Nelson Toval",
    year = "2006",
    language = "English",
    publisher = "Institut for Internationale Studier / Dansk Center for Internationale Studier og Menneskerettigheder",

Ravnborg, HM, Balslev, H, Barrios, M, Broegaard, R, Cotton, E, Gómez, L, Noguera, A, Reyes, F, Ruíz, A & Toval, N 2006, Biodiversity conservation in the context of poverty, greed and weak institutions: lessons learned from Indio Maíz, El Castillo, Nicaragua. Institut for Internationale Studier / Dansk Center for Internationale Studier og Menneskerettigheder, Denmark.

Biodiversity conservation in the context of poverty, greed and weak institutions : lessons learned from Indio Maíz, El Castillo, Nicaragua. / Ravnborg, Helle Munk; Balslev, Henrik; Barrios, Mariana; Broegaard, Rikke; Cotton, Elvira; Gómez, Ligia; Noguera, Alvaro; Reyes, Francisco; Ruíz, Alfredo; Toval, Nelson.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Biodiversity conservation in the context of poverty, greed and weak institutions

T2 - lessons learned from Indio Maíz, El Castillo, Nicaragua

AU - Ravnborg, Helle Munk

AU - Balslev, Henrik

AU - Barrios, Mariana

AU - Broegaard, Rikke

AU - Cotton, Elvira

AU - Gómez, Ligia

AU - Noguera, Alvaro

AU - Reyes, Francisco

AU - Ruíz, Alfredo

AU - Toval, Nelson

PY - 2006

Y1 - 2006

M3 - Report

BT - Biodiversity conservation in the context of poverty, greed and weak institutions

PB - Institut for Internationale Studier / Dansk Center for Internationale Studier og Menneskerettigheder

CY - Denmark

Ravnborg HM, Balslev H, Barrios M, Broegaard R, Cotton E, Gómez L et al. Biodiversity conservation in the context of poverty, greed and weak institutions: lessons learned from Indio Maíz, El Castillo, Nicaragua. Denmark: Institut for Internationale Studier / Dansk Center for Internationale Studier og Menneskerettigheder, 2006. 7 s.