Biodiversity and the science of landscape ecology

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til kompendium/lecture notesUndervisning

OriginalsprogEngelsk
    TitelInternational Phd.d course : Management of biodiversity in a landscape ecological perspective
    RedaktørerPeder Agger, Rita Bitsch
    Vol/bind15
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    Publikationsdatofeb. 2000
    Sider61-73
    StatusUdgivet - feb. 2000
    NavnLandscape Ecological Papers
    Vol/bind15
    ISSN1395-3710

Brandt, J. (2000). Biodiversity and the science of landscape ecology. I P. Agger, & R. Bitsch (red.), International Phd.d course: Management of biodiversity in a landscape ecological perspective (Bind 15, s. 61-73). Roskilde: Roskilde Universitet. Landscape Ecological Papers, Bind. 15
    Brandt, Jesper. / Biodiversity and the science of landscape ecology. International Phd.d course: Management of biodiversity in a landscape ecological perspective. red. / Peder Agger ; Rita Bitsch. Bind 15 Roskilde : Roskilde Universitet, 2000. s. 61-73 (Landscape Ecological Papers, Bind 15).
    @inbook{0b86169052ca11dbb97a000ea68e967b,
    title = "Biodiversity and the science of landscape ecology",
    author = "Jesper Brandt",
    year = "2000",
    month = "2",
    language = "English",
    volume = "15",
    pages = "61--73",
    editor = "Peder Agger and Rita Bitsch",
    booktitle = "International Phd.d course",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Brandt, J 2000, Biodiversity and the science of landscape ecology. i P Agger & R Bitsch (red), International Phd.d course: Management of biodiversity in a landscape ecological perspective. bind 15, Roskilde Universitet, Roskilde, Landscape Ecological Papers, bind 15, s. 61-73.

Biodiversity and the science of landscape ecology. / Brandt, Jesper.

International Phd.d course: Management of biodiversity in a landscape ecological perspective. red. / Peder Agger; Rita Bitsch. Bind 15 Roskilde : Roskilde Universitet, 2000. s. 61-73 (Landscape Ecological Papers, Bind 15).

TY - BOOK

T1 - Biodiversity and the science of landscape ecology

AU - Brandt, Jesper

PY - 2000/2

Y1 - 2000/2

M3 - Compendium/lecture notes chapter

VL - 15

SP - 61

EP - 73

BT - International Phd.d course

A2 - Agger, Peder

A2 - Bitsch, Rita

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Brandt J. Biodiversity and the science of landscape ecology. I Agger P, Bitsch R, red., International Phd.d course: Management of biodiversity in a landscape ecological perspective. Bind 15. Roskilde: Roskilde Universitet. 2000. s. 61-73. (Landscape Ecological Papers, Bind 15).