Biocover: Evaluation of methane oxidation efficiency of biocover system

Charlotte Scheutz, Anders Michael Fredenslund, Gitte Bukh Pedersen, A. Pedicone, Peter Kjeldsen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

OriginalsprogEngelsk
Udgivelses stedKgs. Lyngby
ForlagTechnical University of Denmark (DTU)
StatusUdgivet - 2009
Udgivet eksterntJa

Scheutz, C., Fredenslund, A. M., Pedersen, G. B., Pedicone, A., & Kjeldsen, P. (2009). Biocover: Evaluation of methane oxidation efficiency of biocover system. Kgs. Lyngby: Technical University of Denmark (DTU).
Scheutz, Charlotte ; Fredenslund, Anders Michael ; Pedersen, Gitte Bukh ; Pedicone, A. ; Kjeldsen, Peter. / Biocover : Evaluation of methane oxidation efficiency of biocover system. Kgs. Lyngby : Technical University of Denmark (DTU), 2009.
@book{456984be7b2d412e85d413abbf09fa8d,
title = "Biocover: Evaluation of methane oxidation efficiency of biocover system",
author = "Charlotte Scheutz and Fredenslund, {Anders Michael} and Pedersen, {Gitte Bukh} and A. Pedicone and Peter Kjeldsen",
year = "2009",
language = "English",
publisher = "Technical University of Denmark (DTU)",
address = "Denmark",

Scheutz, C, Fredenslund, AM, Pedersen, GB, Pedicone, A & Kjeldsen, P 2009, Biocover: Evaluation of methane oxidation efficiency of biocover system. Technical University of Denmark (DTU), Kgs. Lyngby.

Biocover : Evaluation of methane oxidation efficiency of biocover system. / Scheutz, Charlotte; Fredenslund, Anders Michael; Pedersen, Gitte Bukh; Pedicone, A.; Kjeldsen, Peter.

Kgs. Lyngby : Technical University of Denmark (DTU), 2009.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Biocover

T2 - Evaluation of methane oxidation efficiency of biocover system

AU - Scheutz, Charlotte

AU - Fredenslund, Anders Michael

AU - Pedersen, Gitte Bukh

AU - Pedicone, A.

AU - Kjeldsen, Peter

PY - 2009

Y1 - 2009

M3 - Report

BT - Biocover

PB - Technical University of Denmark (DTU)

CY - Kgs. Lyngby

Scheutz C, Fredenslund AM, Pedersen GB, Pedicone A, Kjeldsen P. Biocover: Evaluation of methane oxidation efficiency of biocover system. Kgs. Lyngby: Technical University of Denmark (DTU), 2009.