Bilingual education for finnish monitory students in Sweden

Tove Skutnabb-Kangas

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

OriginalsprogEngelsk
    TitelThe encyclopedia of language and education : bilingual education
    RedaktørerRuth Wodak, David Corson
    Udgivelses stedDordrecht
    ForlagKluwer Academic Publishers
    Publikationsdato1999
    Sider217-227
    StatusUdgivet - 1999

Skutnabb-Kangas, T. (1999). Bilingual education for finnish monitory students in Sweden. I R. Wodak, & D. Corson (red.), The encyclopedia of language and education: bilingual education (s. 217-227). Dordrecht: Kluwer Academic Publishers.
    Skutnabb-Kangas, Tove. / Bilingual education for finnish monitory students in Sweden. The encyclopedia of language and education: bilingual education. red. / Ruth Wodak ; David Corson. Dordrecht : Kluwer Academic Publishers, 1999. s. 217-227
    @inbook{93b8eb9052cb11dbb97a000ea68e967b,
    title = "Bilingual education for finnish monitory students in Sweden",
    author = "Tove Skutnabb-Kangas",
    year = "1999",
    language = "English",
    pages = "217--227",
    editor = "Ruth Wodak and David Corson",
    booktitle = "The encyclopedia of language and education",
    publisher = "Kluwer Academic Publishers",

Skutnabb-Kangas, T 1999, Bilingual education for finnish monitory students in Sweden. i R Wodak & D Corson (red), The encyclopedia of language and education: bilingual education. Kluwer Academic Publishers, Dordrecht, s. 217-227.

Bilingual education for finnish monitory students in Sweden. / Skutnabb-Kangas, Tove.

The encyclopedia of language and education: bilingual education. red. / Ruth Wodak; David Corson. Dordrecht : Kluwer Academic Publishers, 1999. s. 217-227.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Bilingual education for finnish monitory students in Sweden

AU - Skutnabb-Kangas, Tove