Bilagsrod og bimbokvoter

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

Resumé

Værdiladede betegnelser vinder i stigende grad indpas som en væsentlig del af argumentationen i den politiske debat. De er slagkraftige, og det er nødvendigt i et hæsblæsende mediecirkus, hvor politikeren ofte kun har en enkelt sætning eller to til sin rådighed foran kameraet. Her kan du læse om syv aktuelle, værdiladede betegnelser – og ikke mindst om hvorfor vi skal være opmærksomme på dem.
OriginalsprogDansk
Publikationsdato2008
Udgivelses stedKøbenhavn
UdgiverKommunikationsforum A/S
StatusUdgivet - 2008
Udgivet eksterntJa

Citer dette

Bengtsson, M. (2008). Bilagsrod og bimbokvoter. København: Kommunikationsforum A/S.
Bengtsson, Mette. / Bilagsrod og bimbokvoter. 2008. København : Kommunikationsforum A/S.
@misc{aa435cdf259b47c88e99c0ba13f9f3b4,
title = "Bilagsrod og bimbokvoter",
abstract = "V{\ae}rdiladede betegnelser vinder i stigende grad indpas som en v{\ae}sentlig del af argumentationen i den politiske debat. De er slagkraftige, og det er n{\o}dvendigt i et h{\ae}sbl{\ae}sende mediecirkus, hvor politikeren ofte kun har en enkelt s{\ae}tning eller to til sin r{\aa}dighed foran kameraet. Her kan du l{\ae}se om syv aktuelle, v{\ae}rdiladede betegnelser – og ikke mindst om hvorfor vi skal v{\ae}re opm{\ae}rksomme p{\aa} dem.",
author = "Mette Bengtsson",
year = "2008",
language = "Dansk",
publisher = "Kommunikationsforum A/S",
type = "Other",

}

Bengtsson, M 2008, Bilagsrod og bimbokvoter. Kommunikationsforum A/S, København.

Bilagsrod og bimbokvoter. / Bengtsson, Mette.

København : Kommunikationsforum A/S. 2008, Artikel.

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

TY - ICOMM

T1 - Bilagsrod og bimbokvoter

AU - Bengtsson, Mette

PY - 2008

Y1 - 2008

N2 - Værdiladede betegnelser vinder i stigende grad indpas som en væsentlig del af argumentationen i den politiske debat. De er slagkraftige, og det er nødvendigt i et hæsblæsende mediecirkus, hvor politikeren ofte kun har en enkelt sætning eller to til sin rådighed foran kameraet. Her kan du læse om syv aktuelle, værdiladede betegnelser – og ikke mindst om hvorfor vi skal være opmærksomme på dem.

AB - Værdiladede betegnelser vinder i stigende grad indpas som en væsentlig del af argumentationen i den politiske debat. De er slagkraftige, og det er nødvendigt i et hæsblæsende mediecirkus, hvor politikeren ofte kun har en enkelt sætning eller to til sin rådighed foran kameraet. Her kan du læse om syv aktuelle, værdiladede betegnelser – og ikke mindst om hvorfor vi skal være opmærksomme på dem.

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

PB - Kommunikationsforum A/S

CY - København

ER -