Bibliografi - Velfærdsteknologi i Danmark 2008-2014

Rekvirerende organisationUniversity College Sjælland
    StatusUdgivet - 2015

• Velfærdsteknologi

Andersen, M. H., Pryn, D. H., & Davidsen, S. (2015). Bibliografi - Velfærdsteknologi i Danmark 2008-2014: 378 kilder om velfærdsteknologi. Roskilde Universitetsbibliotek.
    Andersen, Mikkel Hvidtfeldt ; Pryn, Daniel Honore ; Davidsen, Søren. / Bibliografi - Velfærdsteknologi i Danmark 2008-2014 : 378 kilder om velfærdsteknologi. Roskilde Universitetsbibliotek, 2015.
    @book{5f9a430ac14247f899e025b3fce6fd03,
    title = "Bibliografi - Velf{\ae}rdsteknologi i Danmark 2008-2014: 378 kilder om velf{\ae}rdsteknologi",
    abstract = "I VIOL-forskningsprojektet defineres velf{\ae}rdsteknologi som digital velf{\ae}rdsteknologi. Dette er udgangspunktet for n{\ae}rv{\ae}rende bibliografi over danske velf{\ae}rdsteknologikilder.Bibliografien indeholder b{\aa}de forskningskilder, fagbladsartikler, rapporter fra offentlige instanser, politikpapirer, lovgivning, projektevalueringer og centrale webkilder. Bibliografien indeholder ikke nyhedsartikler, webnyheder, nyhedsbreve, offentlige budgetter, m{\o}dedokumenter og data.",
    keywords = "Velf{\ae}rdsteknologi",
    author = "Andersen, {Mikkel Hvidtfeldt} and Pryn, {Daniel Honore} and S{\o}ren Davidsen",
    year = "2015",
    publisher = "Roskilde Universitetsbibliotek",

Bibliografi - Velfærdsteknologi i Danmark 2008-2014 : 378 kilder om velfærdsteknologi. / Andersen, Mikkel Hvidtfeldt; Pryn, Daniel Honore; Davidsen, Søren.

Roskilde Universitetsbibliotek, 2015.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Bibliografi - Velfærdsteknologi i Danmark 2008-2014

T2 - 378 kilder om velfærdsteknologi

AU - Andersen, Mikkel Hvidtfeldt

AU - Pryn, Daniel Honore

AU - Davidsen, Søren

PY - 2015

Y1 - 2015

N2 - I VIOL-forskningsprojektet defineres velfærdsteknologi som digital velfærdsteknologi. Dette er udgangspunktet for nærværende bibliografi over danske velfærdsteknologikilder.Bibliografien indeholder både forskningskilder, fagbladsartikler, rapporter fra offentlige instanser, politikpapirer, lovgivning, projektevalueringer og centrale webkilder. Bibliografien indeholder ikke nyhedsartikler, webnyheder, nyhedsbreve, offentlige budgetter, mødedokumenter og data.

AB - I VIOL-forskningsprojektet defineres velfærdsteknologi som digital velfærdsteknologi. Dette er udgangspunktet for nærværende bibliografi over danske velfærdsteknologikilder.Bibliografien indeholder både forskningskilder, fagbladsartikler, rapporter fra offentlige instanser, politikpapirer, lovgivning, projektevalueringer og centrale webkilder. Bibliografien indeholder ikke nyhedsartikler, webnyheder, nyhedsbreve, offentlige budgetter, mødedokumenter og data.

KW - Velfærdsteknologi

M3 - Rapport