Between community empowerment and elitist corporation

the struggles about urban policy in Copenhagen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 2002
    NavnResearch Papers / Department of Social Sciences
    Nummer4
    ISSN1399-1396

Andersen, J. (2002). Between community empowerment and elitist corporation: the struggles about urban policy in Copenhagen. Roskilde: Roskilde Universitet. Research Papers / Department of Social Sciences, Nr. 4
    Andersen, John. / Between community empowerment and elitist corporation : the struggles about urban policy in Copenhagen. Roskilde : Roskilde Universitet, 2002. (Research Papers / Department of Social Sciences; Nr. 4).
    @book{e5c23d80a7ab11db8289000ea68e967b,
    title = "Between community empowerment and elitist corporation: the struggles about urban policy in Copenhagen",
    author = "John Andersen",
    year = "2002",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Andersen, J 2002, Between community empowerment and elitist corporation: the struggles about urban policy in Copenhagen. Research Papers / Department of Social Sciences, nr. 4, Roskilde Universitet, Roskilde.

Between community empowerment and elitist corporation : the struggles about urban policy in Copenhagen. / Andersen, John.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Between community empowerment and elitist corporation

T2 - the struggles about urban policy in Copenhagen

AU - Andersen, John

PY - 2002

Y1 - 2002

M3 - Rapport

BT - Between community empowerment and elitist corporation

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Andersen J. Between community empowerment and elitist corporation: the struggles about urban policy in Copenhagen. Roskilde: Roskilde Universitet, 2002. (Research Papers / Department of Social Sciences; Nr. 4).