Lisa Ann Richey, Stefano Ponte

Publikation: Working paperForskning

OriginalsprogEngelsk
    Udgivelses stedKø'benhavn
    UdgiverInstitut for Internationale Studier / Dansk Center for Internationale Studier og Menneskerettigheder
    ISBN (Trykt)87-7605-162-5
    StatusUdgivet - 2006

Richey, L. A., & Ponte, S. (2006). Better REDTM than Dead: 'Brand AID,' Celebrities and the New Frontier of Development Assistance. Kø'benhavn: Institut for Internationale Studier / Dansk Center for Internationale Studier og Menneskerettigheder.
    Richey, Lisa Ann ; Ponte, Stefano. / Better REDTM than Dead: 'Brand AID,' Celebrities and the New Frontier of Development Assistance. Kø'benhavn : Institut for Internationale Studier / Dansk Center for Internationale Studier og Menneskerettigheder, 2006.
    @techreport{e9005a30d22c11db9c7c000ea68e967b,
    title = "Better REDTM than Dead: 'Brand AID,' Celebrities and the New Frontier of Development Assistance",
    author = "Richey, {Lisa Ann} and Stefano Ponte",
    year = "2006",
    language = "English",
    isbn = "87-7605-162-5",
    publisher = "Institut for Internationale Studier / Dansk Center for Internationale Studier og Menneskerettigheder",
    type = "WorkingPaper",
    institution = "Institut for Internationale Studier / Dansk Center for Internationale Studier og Menneskerettigheder",

Richey, LA & Ponte, S 2006 'Better REDTM than Dead: 'Brand AID,' Celebrities and the New Frontier of Development Assistance' Institut for Internationale Studier / Dansk Center for Internationale Studier og Menneskerettigheder, Kø'benhavn.

Better REDTM than Dead: 'Brand AID,' Celebrities and the New Frontier of Development Assistance. / Richey, Lisa Ann; Ponte, Stefano.

Publikation: Working paperForskning

TY - UNPB

T1 - Better REDTM than Dead: 'Brand AID,' Celebrities and the New Frontier of Development Assistance

AU - Richey, Lisa Ann

AU - Ponte, Stefano

PY - 2006

Y1 - 2006

M3 - Working paper

SN - 87-7605-162-5

BT - Better REDTM than Dead: 'Brand AID,' Celebrities and the New Frontier of Development Assistance

PB - Institut for Internationale Studier / Dansk Center for Internationale Studier og Menneskerettigheder

CY - Kø'benhavn

Richey LA, Ponte S. Better REDTM than Dead: 'Brand AID,' Celebrities and the New Frontier of Development Assistance. Kø'benhavn: Institut for Internationale Studier / Dansk Center for Internationale Studier og Menneskerettigheder. 2006.