Betragtningsvilkår ved billedvurdering på farvemonitor

Bjarne Sode Funch, H.O. Jørgensen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Udgivelses stedKøbenhavn
ForlagDen Grafiske Højskole
StatusUdgivet - 1985
Udgivet eksterntJa
NavnDen Grafiske Højskoles udviklingsrapporter
Nummer10
Vol/bind3

Funch, B. S., & Jørgensen, H. O. (1985). Betragtningsvilkår ved billedvurdering på farvemonitor. København: Den Grafiske Højskole. Den Grafiske Højskoles udviklingsrapporter, Nr. 10, Bind. 3
Funch, Bjarne Sode ; Jørgensen, H.O. / Betragtningsvilkår ved billedvurdering på farvemonitor. København : Den Grafiske Højskole, 1985. 45 s. (Den Grafiske Højskoles udviklingsrapporter; Nr. 10, Bind 3).
@book{167cb21709ca4294b63661f8a2902274,
title = "Betragtningsvilk{\aa}r ved billedvurdering p{\aa} farvemonitor",
author = "Funch, {Bjarne Sode} and H.O. J{\o}rgensen",
year = "1985",
publisher = "Den Grafiske H{\o}jskole",

Funch, BS & Jørgensen, HO 1985, Betragtningsvilkår ved billedvurdering på farvemonitor. Den Grafiske Højskoles udviklingsrapporter, nr. 10, bind 3, Den Grafiske Højskole, København.

Betragtningsvilkår ved billedvurdering på farvemonitor. / Funch, Bjarne Sode; Jørgensen, H.O.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Betragtningsvilkår ved billedvurdering på farvemonitor

AU - Funch, Bjarne Sode

AU - Jørgensen, H.O.

PY - 1985

Y1 - 1985

M3 - Rapport

BT - Betragtningsvilkår ved billedvurdering på farvemonitor

PB - Den Grafiske Højskole

CY - København

Funch BS, Jørgensen HO. Betragtningsvilkår ved billedvurdering på farvemonitor. København: Den Grafiske Højskole, 1985. 45 s. (Den Grafiske Højskoles udviklingsrapporter; Nr. 10, Bind 3).