Besparelser på universiteterne er ikke en konkurrencestat værdig

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

Resumé

Publikationsdato9 feb. 2016
StatusUdgivet - 9 feb. 2016

Bibliografisk note

Senest ændret: 09/02/2016

• universiteter
  • forskning
  • Uddannelse

@misc{37c6b2869bdb4db79fe499871cd22828,
title = "Besparelser p{\aa} universiteterne er ikke en konkurrencestat v{\ae}rdig",
abstract = "Der beh{\o}ver ikke at v{\ae}re nogen mods{\ae}tning mellem konkurrencestaten og dannelse. En klog konkurrencestat satser p{\aa} universiteterne. Selv tilh{\ae}ngere af konkurrencestaten b{\o}r derfor gr{\ae}mmes over regeringens politik.",
keywords = "universiteter, forskning, Uddannelse",
author = "Sune L{\ae}gaard",
note = "Senest {\ae}ndret: 09/02/2016",
year = "2016",
month = "2",
day = "9",
type = "Other",

Besparelser på universiteterne er ikke en konkurrencestat værdig. / Lægaard, Sune.

2016, Debatindlæg.

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

TY - ICOMM

T1 - Besparelser på universiteterne er ikke en konkurrencestat værdig

AU - Lægaard, Sune

N1 - Senest ændret: 09/02/2016

PY - 2016/2/9

Y1 - 2016/2/9

N2 - Der behøver ikke at være nogen modsætning mellem konkurrencestaten og dannelse. En klog konkurrencestat satser på universiteterne. Selv tilhængere af konkurrencestaten bør derfor græmmes over regeringens politik.

AB - Der behøver ikke at være nogen modsætning mellem konkurrencestaten og dannelse. En klog konkurrencestat satser på universiteterne. Selv tilhængere af konkurrencestaten bør derfor græmmes over regeringens politik.

KW - universiteter

KW - forskning