Begrebernes ulidelige lethed

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

Resumé

Det skal jo nok gå stærkt. Budskabet skal sidde lige i skabet. Ikke ovenpå grundig overvejelse, men lige nu og her. Valgplakater er ikke afhandlinger, der er plads til et ord eller fem. Det samme gælder politiske debatter, taler og medieklummer. Taletiden er kort; pladsen er begrænset.
OriginalsprogEngelsk
Publikationsdatojun. 2015
StatusUdgivet - jun. 2015

Citer dette

@misc{6c0bbfd0ba5e4f1ea02003e94fc8b4c4,
title = "Begrebernes ulidelige lethed",
abstract = "Det skal jo nok g{\aa} st{\ae}rkt. Budskabet skal sidde lige i skabet. Ikke ovenp{\aa} grundig overvejelse, men lige nu og her. Valgplakater er ikke afhandlinger, der er plads til et ord eller fem. Det samme g{\ae}lder politiske debatter, taler og medieklummer. Taletiden er kort; pladsen er begr{\ae}nset.",
author = "Garbi Schmidt",
year = "2015",
month = "6",
language = "English",
type = "Other",

}

Begrebernes ulidelige lethed. / Schmidt, Garbi.

2015, Blogindlæg.

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

TY - ICOMM

T1 - Begrebernes ulidelige lethed

AU - Schmidt, Garbi

PY - 2015/6

Y1 - 2015/6

N2 - Det skal jo nok gå stærkt. Budskabet skal sidde lige i skabet. Ikke ovenpå grundig overvejelse, men lige nu og her. Valgplakater er ikke afhandlinger, der er plads til et ord eller fem. Det samme gælder politiske debatter, taler og medieklummer. Taletiden er kort; pladsen er begrænset.

AB - Det skal jo nok gå stærkt. Budskabet skal sidde lige i skabet. Ikke ovenpå grundig overvejelse, men lige nu og her. Valgplakater er ikke afhandlinger, der er plads til et ord eller fem. Det samme gælder politiske debatter, taler og medieklummer. Taletiden er kort; pladsen er begrænset.

M3 - Net publication - Internet publication

ER -