Bedre uddannelse

Martin Bayer, Peter Møller Pedersen

  Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - Kommentar/debatFormidling

  Resumé

  Christian Breinholt (CB) og Karsten Tuft (KT) skrev i et indlæg i Weekendavisen den 25. april, at den nye pædagoguddannelse, der træder i kraft efter sommerferien, har afskaffet fagene. Og at den ikke mere prioriterer pædagogstuderendes demokratiske, personlige udvikling og kompetencer, men alene udvikling af deres faglige kompetencer. Det vil vi, der sammen med dekan Lisbeth Harsvik, UCC, har ledet arbejdet med udarbejdelsen af den nye pædagoguddannelses kompetencemål, gerne kommentere.
  OriginalsprogDansk
  TidsskriftWeekendavisen
  ISSN0106-4142
  StatusUdgivet - 9 maj 2014

  Citer dette

  Bayer, M., & Pedersen, P. M. (2014). Bedre uddannelse. Weekendavisen.
  Bayer, Martin ; Pedersen, Peter Møller. / Bedre uddannelse. I: Weekendavisen. 2014.
  @article{ad9a4fa71aff4da59b6722778cd91d4f,
  title = "Bedre uddannelse",
  abstract = "Christian Breinholt (CB) og Karsten Tuft (KT) skrev i et indl{\ae}g i Weekendavisen den 25. april, at den nye p{\ae}dagoguddannelse, der tr{\ae}der i kraft efter sommerferien, har afskaffet fagene. Og at den ikke mere prioriterer p{\ae}dagogstuderendes demokratiske, personlige udvikling og kompetencer, men alene udvikling af deres faglige kompetencer. Det vil vi, der sammen med dekan Lisbeth Harsvik, UCC, har ledet arbejdet med udarbejdelsen af den nye p{\ae}dagoguddannelses kompetencem{\aa}l, gerne kommentere.",
  author = "Martin Bayer and Pedersen, {Peter M{\o}ller}",
  year = "2014",
  month = "5",
  day = "9",
  language = "Dansk",
  journal = "Weekendavisen",
  issn = "0106-4142",
  publisher = "Berlingske Media A/S",

  }

  Bayer, M & Pedersen, PM 2014, 'Bedre uddannelse', Weekendavisen.

  Bedre uddannelse. / Bayer, Martin; Pedersen, Peter Møller.

  I: Weekendavisen, 09.05.2014.

  Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - Kommentar/debatFormidling

  TY - INPR

  T1 - Bedre uddannelse

  AU - Bayer, Martin

  AU - Pedersen, Peter Møller

  PY - 2014/5/9

  Y1 - 2014/5/9

  N2 - Christian Breinholt (CB) og Karsten Tuft (KT) skrev i et indlæg i Weekendavisen den 25. april, at den nye pædagoguddannelse, der træder i kraft efter sommerferien, har afskaffet fagene. Og at den ikke mere prioriterer pædagogstuderendes demokratiske, personlige udvikling og kompetencer, men alene udvikling af deres faglige kompetencer. Det vil vi, der sammen med dekan Lisbeth Harsvik, UCC, har ledet arbejdet med udarbejdelsen af den nye pædagoguddannelses kompetencemål, gerne kommentere.

  AB - Christian Breinholt (CB) og Karsten Tuft (KT) skrev i et indlæg i Weekendavisen den 25. april, at den nye pædagoguddannelse, der træder i kraft efter sommerferien, har afskaffet fagene. Og at den ikke mere prioriterer pædagogstuderendes demokratiske, personlige udvikling og kompetencer, men alene udvikling af deres faglige kompetencer. Det vil vi, der sammen med dekan Lisbeth Harsvik, UCC, har ledet arbejdet med udarbejdelsen af den nye pædagoguddannelses kompetencemål, gerne kommentere.

  M3 - Bidrag til avis - Kommentar/debat

  JO - Weekendavisen

  JF - Weekendavisen

  SN - 0106-4142

  ER -

  Bayer M, Pedersen PM. Bedre uddannelse. Weekendavisen. 2014 maj 9.